iPad Toetsenbord maakt MacBook van je iPad

Ben jij zo’n type dat de iPad overal voor gebruikt? Je neemt de iPad mee naar de zaak, vergaderingen, colleges, cursussen maar maakt er ook gebruik van tijdens het reizen in het openbaar vervoer, in je vrije tijd of misschien zelfs tijdens je vakantie. Je zult ervaren hebben dat alles nog gemakkelijker gaat wanneer je gebruik maakt van een iPad toetsenbord.iPad Toetsenbord in handige hoes

In de App store kun je diverse Apps kopen die er voor zorgen dat je tekstbestanden kunt typen op een iPad. Ook is het mogelijk om op je iPad gebruik te maken van programma’s als Powerpoint en Excel. Het betreffen allemaal programma’s waarmee je gemakkelijker kunt werken wanneer je de beschikking hebt over een iPad toetsenbord. 

Sluit je iPad toetsenbord in een handomdraai aan

Een iPad toetsenbord Bluetooth keyboard hoef je slechts eenmaal te koppelen aan je iPad door middel van de Bluetooth verbinding. Vervolgens zal het iPad toetsenbord steeds automatisch gekoppeld worden aan je tablet, zodat je er direct mee uit de voeten kunt.

Bij een iPad toetsenbord wordt een handleiding geleverd waarin je alles kunt opzoeken over je iPad toetsenbord met Bluetooth verbinding. Mocht je daarnaast toch nog vragen hebben over je iPad toetsenbord dan kun je altijd contact opnemen met de medewerkers van iParts4u, zij zullen te allen tijde proberen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

iPad Toetsenbord
iPad Pro Toetsenbord iPad Air 2 Toetsenbord iPad Air Toetsenbord iPad Mini 4 Toetsenbord iPad Mini 2 Toetsenbord
iPad Mini 2 Toetsenbord iPad Mini Toetsenbord iPad 4 Toetsenbord iPad 3 Toetsenbord iPad 2 Toetsenbord

Werk nog sneller met een iPad toetsenbord

Wanneer je gebruik maakt van een iPad toetsenbord ben je vele malen sneller dan wanneer je het virtuele toetsenbord van je iPad gebruikt. Een iPad toetsenbord is voorzien van stevige toetsen op de plaatsen zoals je gewend bent van het toetsenbord op een laptop of pc. De toetsen van een iPad toetsenbord staan voldoende uit elkaar, zodat je gemakkelijk (met tien vingers) kunt typen.

iPad Toetsenbord typt snel wegNaast de cijfer- en lettertoetsen is een toetsenbord voor de iPad vaak voorzien van diverse handige snel functietoetsen. Denk daarbij aan toetsen om:

  • de helderheid en het contrast van je beeldscherm aan te passen
  • direct te kunnen zoeken
  • direct internet op te starten
  • direct het virtuele toetsenbord op je iPad te tonen
  • vooruit, achteruit spoelen, stoppen, afspelen en het volume te regelen
  • je iPad direct te vergrendelen

Zakelijk goed voor de dag met een iPad toetsenbord Bluetooth

Elke iPad is natuurlijk superhandig door haar compactheid. Je neemt de iPad daardoor ook makkelijk overal mee naartoe. Je kunt op die manier te allen tijde gebruik maken van je iPad. Ideaal voor het versturen van mails, het maken van agenda afspraken en het maken van notities.  

Wanneer je echter grotere tekstberichten wil maken (om bijvoorbeeld de vraag van een klant of informatie goed te kunnen noteren) werkt het toetsenbord van een laptop of pc toch gemakkelijker. Een iPad keyboards koppel je snel en makkelijk aan je tablet. Wanneer je een iPad toetsenbord kiest die ook de beschikking heeft over een USB (oplaad-)poort heb je ook de mogelijkheid om een muis aan te sluiten. Niet voor niets vormt een iPad toetsenbord een bijzonder populair accessoire voor zakelijk gebruik.

Perfect notuleren met een iPad toetsenbord

Door het iPad toetsenbord ben je perfect in staat om voor jezelf en/of anderen aantekeningen en teksten te typen tijdens een vergadering. Je notulen zijn direct digitaal en klaar om te delen met anderen.

iPad Toetsenbord Los toetsenbord

Je werk is op die manier al af wanneer de vergadering wordt gesloten.  Dus voorkom een lamme arm door het driftig meepennen tijdens een vergadering en voorkom hoofdpijn, omdat je niet langer je notities hoeft te ontcijferen bij het digitaliseren.

Mis geen enkele informatie tijdens een cursus of college

Veel studenten maken geen ouderwetse aantekeningen meer tijdens een les maar verwerken alles meteen digitaal. Een iPad in combinatie met een keyboard is hiervoor perfect geschikt en is vele malen eenvoudiger mee te nemen dan een grote laptop. Door een iPad toetsenbord te gebruiken, kun je nog sneller informatie verwerken. Daardoor zul je nauwelijks informatie missen en wordt de kans op het halen van een examen of cursus nog groter.

Een iPad toetsenbord is handig voor onderweg

Wanneer jij altijd of regelmatig met het openbaar vervoer reist wanneer je naar je werk of college gaat, kun je handig gebruik maken van een iPad toetsenbord Bluetooth keyboard. Tijdens je reis kun je naast het iPad Toetsenbord handig onderwegverzenden van mails en het maken van kleine notities ook aantekeningen van bijvoorbeeld een vergadering of college uitwerken of een samenvatting maken van de lesstof. Hierdoor verricht jij de laatste werkzaamheden voor je thuis bent en kun je daarna echt genieten van je vrije tijd.

Een iPad toetsenbord past perfect bij het uiterlijk van je iPad

Voor elk type iPad is er een iPad toetsenbord verkrijgbaar dat perfect aansluit bij de afmetingen van de iPad. Een iPad toetsenbord is daarnaast net als elke iPad dun en licht van gewicht. Wanneer je je iPad met toetsenbord dichtklapt is de combinatie ongeveer twee keer je iPad. Doordat het iPad toetsenbord zo licht van gewicht is, zal je nauwelijks merken dat het aanwezig is.

iPad Toetsenbord past bij je iPadEen iPad toetsenbord is tevens verkrijgbaar in exact dezelfde kleuren als de kleuren waarin een iPad verkrijgbaar is, hierdoor wordt dit een mooie combinatie die een geheel vormt.

Werken op een iPad toetsenbord met weinig licht

Bij iParts4u zijn er toetsenborden verkrijgbaar waarvan je de toetsen kunt verlichten door middel van backlight. Dit geeft je iPad met iPad toetsenbord combinatie niet alleen direct een luxere uitstraling, het is ook nog eens erg gemakkelijk wanneer je op slecht verlichte momenten, of zelfs helemaal in het donker, gebruik maakt van je iPad. Denk bijvoorbeeld aan een nachttrein of op de camping.

Kies een iPad toetsenbord dat het beste bij je past

iParts4u heeft een ruim aanbod voor wat betreft iPad toetsenbord. Voor jouw type iPad vind je in onze webshop ook een iPad toetsenbord met het juiste formaat, in de juiste kleur en met de gewenste functionaliteiten. Elk iPad toetsenbord dat wordt aangeboden in onze webshop wordt uitgebreid omschreven en is afgebeeld met diverse duidelijke foto’s zodat je je een goed beeld kunt vormen over het product.

Er zijn toetsenborden met een mooie hoes waarmee je je iPad ook nog eens een extra bescherming biedt. Bijvoorbeeld voor de iPad Air. Daarnaast kun je ook een los toetsenbord aanschaffen dat je makkelijk in elk vakje van je tas kwijt.

Powered by Lightspeed