iPad Kinderhoes voor jong en oud

In veel gezinnen is een iPad niet meer weg te denken. Iedereen van jong tot oud wil er graag op zijn of haar manier gebruik van maken, zowel op privé als op zakelijk gebied. 

Een iPad kinderhoes is niet alleen voor kinderen

Omdat ook de allerjongsten uit een gezin wel raad weten met deze nieuwe technologie is er een kinderhoes ontwikkeld die bescherming biedt aan de iPad bij gebruikers van alle leeftijden. Een ongeluk zit, bij elk lid van het gezin, in een klein hoekje. iPad Kinderhoes met handvat 

Met een optimale bescherming door een iPad kinderhoes voorkom je:

  • het (tijdelijk) niet kunnen gebruiken van je iPad 
  • hoge reparatiekosten en 
  • grote teleurstellingen bij het hele gezin

De iPad is het ideale speelgoed

Op de iPad zijn ontelbaar veel apps te installeren, zodat je er een spelletje op kunt spelen, een boek op kunt lezen of naar muziek kunt luisteren. Door haar ontelbare mogelijkheden vormt een iPad het ideale speelgoed voor ieder kind. Kinderen hoeven niet langer een hele koffer met speelgoed mee te nemen om zich te kunnen vermaken wanneer ze op bezoek of uit logeren gaan.

Met de iPad in de hand neem je je kinderen mee door heel het land! Zij kunnen zich hiermee te allen tijde en overal vermaken. Erg handig is een iPad dus ook tijdens een lange autorit of op de camping. Voorkom een groot risico op schade door de ontelbare kilometers die je tablet daardoor aflegt met een iPad kinderhoes.

Kinderhoes iPad

Kinderhoes iPad Pro Kinderhoes iPad Air 2 Kinderhoes iPad Air Kinderhoes iPad Mini 4 Kinderhoes iPad Mini 3
Kinderhoes iPad Mini 2 Kinderhoes iPad Mini Kinderhoes iPad 4 Kinderhoes iPad 3 Kinderhoes iPad 2

 

Een iPad kinderhoes, ook voor zakelijk gebruik

iPad Kinderhoes op scholen

Een bedrijf dat afspraken heeft met zakenpartners of klanten heeft regelmatig afspraken buiten de deur. De iPad is een handig hulpmiddel om tijdens deze afspraken te gebruiken. Je hebt direct je persoonlijke agenda, mail en contactpersonen bij de hand. Daarnaast is de iPad erg handig om foto’s en (promotie) filmpjes op te bekijken. Tijdens de vele kilometers die zakenmensen maken, wordt de iPad perfect beschermd. Door de handige standaard kun je duidelijk je producten of diensten laten zien door middel van foto’s of video’s.  

Kinderhoezen voor kinderdagverblijven en scholen

Heel vaak wordt er door kinderdagverblijven en door scholen in het basis- en middelbaar onderwijs gevraagd naar een degelijke bescherming van de iPad of tablet. Ook hier groeien kinderen op met de iPad, ze spelen er spelletjes op en veel lesstof kan geleerd en geoefend worden op de iPad.

Door het lichte en soepele materiaal waar een iPad kinderhoes van gemaakt is, ligt de iPad kinderhoes fijn in (kinder)handen. Tevens zijn er diverse kinderhoezen verkrijgbaar met stevige handvaten, zodat kinderen de beschermhoes gemakkelijk kunnen beetpakken en met zich mee kunnen nemen. 

iPad Kinderhoes voor kinderen en ouderen

De iPad is ook handig bij bijvoorbeeld een foto- of schilder cursus 

Volg je een cursus en wil je daar echt wat van opsteken en de handelingen die je leert direct kunnen toepassen? Neem dan de iPad met je mee! Denk bijvoorbeeld aan een foto cursus of schilder cursus. Een iPad is perfect geschikt om foto’s op te bewerken maar ook om foto’s op je iPad na te schilderen. Door in te zoomen op de iPad krijg je ook een zicht op de allerkleinste details. Een iPad kinderhoes heeft, in tegenstelling tot andere gewone hoezen, een handige en stevige standaard. Je kunt de kinderhoes tot wel 180 graden buigen, zodat je altijd de perfect kijkhoek hebt. 

Met de iPad kinderhoes in de bibliotheek

Wanneer je nog schoolgaande kinderen hebt, breng je misschien ook regelmatig een bezoek aan de bibliotheek. De bibliotheek is een voorbeeld van een organisatie die bij een modernisering bestaande, grote computers, gemakkelijk kan vervangen door een compacte iPad. Zoekopdrachten naar tijdschriften, boeken, puzzels, films enz. kunnen op de iPad gedaan worden waarna je met de iPad in de hand naar de juiste locatie kunt lopen. 

Presenteer de producten uit je winkel op een iPad

Regelmatig zie je dat er ook in winkels producten worden gepresenteerd op de iPad. Je kunt daarop gemakkelijk zien hoe een product, zoals een telefoon of auto, er uit ziet en hoe je deze kunt gebruiken. Wanneer je een iPad in je winkel of showroom hebt liggen om producten te presenteren, is een iPad kinderhoes zeer geschikt. Je weet immers niet van tevoren welke klanten met je iPad aan de haal gaan en hoe voorzichtig ze daarmee omgaan. 

Maak een wachtruimte modern

Moderne bedrijven met een wachtruimte zijn niet meer van deze tijd als ze enkel nog kranten en tijdschriften te bieden hebben aan hun wachtende klanten. Leg voortaan een iPad in een iPad kinderhoes in de wachtruimte van je tandartspraktijk of gemeentehuis en de mensen zullen maar al te graag bij je langskomen.

Als je de iPad Kinderhoes in grotere aantallen wilt kopen, dan kun je bij iParts4u zeker terecht. We kunnen je  een scherpe prijs offreren voor de hoezen. Altijd handig als je veel kinderhoezen nodig hebt voor school, bibliotheek of voor in het magazijn. Je kunt ook de kinderhoes van je eigen logo laten voorzien, informeer naar de mogelijkheden of neem contact met ons op voor een scherpe aanbieding.


Powered by Lightspeed