iPad Kids Cover

Veel kinderen zijn al helemaal thuis op de iPad. Hoe jong ze ook zijn. Ze hebben een eigen iPad tot hun beschikking of gebruiken de huis iPad. Filmpjes kijken, spelletjes spelen of gewoon dingen opzoeken. Het blijft leuk en het ze leren er veel van. En als er een iPad Kids Cover omheen zit, is het risico op beschadigingen van de iPad kleiner.iPad Kinderhoes Kids Cover

iPad Kids Cover voor extra bescherming

Met een iPad Kids Cover om je iPad kun je gerust ademhalen als je kinderen met de iPad aan het spelen zijn. Deze kidscover is speciaal ontwikkeld, zodat de kinderhoes schokbestendig is.

De iPad Kids Cover in verschillende kleuren en vormen zorgt ervoor dat je iPad zo optimaal mogelijk beschermd wordt tegen kleine ongelukjes.
Het materiaal van de kinderhoes is het superstevige en kindvriendelijke EVA schuim. De kids cover past perfect om de iPad heen. De achterkant en zijkanten worden daardoor prima bescherm, net als een gedeelte van het scherm.

Voor elke iPad een Kids Cover

Iedere iPad heeft een eigen iPad Kids Cover, zodat je altijd alle functies en poorten kunt blijven gebruiken. Door de jaren heen hebben de iPad 's een flinke ontwikkeling meegemaakt. Waarbij dus de ontwikkeling van de Kinderhoes ook niet achtergebleven is. 

Er is een Kids Cover beschikbaar voor bijna elk type iPad: 

iPad Kids Cover

Kids Cover iPad Pro Kids Cover iPad Air 2 Kids Cover iPad Air Kids Cover iPad Mini 4 Kids Cover iPad Mini 3
Kids Cover iPad Mini 2 Kids Cover iPad Mini Kids Cover iPad 4 Kids Cover iPad 3 Kids Cover iPad 2

 

De Kids Cover Kinderhoes is verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen. Daarnaast heeft elke iPad Kids Cover een handvat waaraan de iPad vastgepakt kan worden.
iPad Kidscover kopen kinderdagverblijf


Of je gebruikt het handvat om de iPad rechtop te zetten om een filmpje te kijken. De iPad staat dan op een stevige ondergrond in de iPad Kids Cover.

Je kunt bij iParts4u de iPad Kids Cover kopen in (zeer) grote aantallen. Natuurlijk passen we de prijs dan aan. Zeker handig als je meerdere Kids Covers nodig hebt voor school of in de bibliotheek.

Wil je een groot aantal iPad Kids Cover kopen, neem dan contact met ons op voor een scherpe aanbieding.
Het is zelfs mogelijk om de Kinderhoes van je eigen logo te laten voorzien. Informeer naar de mogelijkheden.
Powered by Lightspeed