Samsung Galaxy Tab Pro 12.2 inch Accessoire

Samsung Galaxy Tab Pro 12.2 inch Accessoire

Het display van de Samsung Galax TAB Pro 12.2 inch is net zo groot als een A4. Doordat het scherm zo groot is, zie je alles in een oogopslag en hoef je niet meer naar beneden te scrollen om een gehele webpagina te bekijken. Door het grote scherm speel je heel gemakkelijk spelletjes, lees je een boek of kun je nog snel je meeting voorbereiden en/of nog snel aanpassen.

De TAB beschikt over een 8 megapixel camera aan de achterzijde, zodat je alle mooie momenten in je leven kunt vastleggen. De Samsung Galaxy TAB Pro 12.2 inch is uitgerust met een 2 megapixel camera aan de voorzijde, zodat je met een vriend of familielid die aan de andere kant van de oceaan zit te videobellen.

Samsung Galaxy Tab Pro 12.2 inch Kabels

Om zo lang mogelijk van je TAB te genieten, is een Samsung Galaxy TAB Pro 12.2 inch accessoire een ideale uitkomst. Wanneer je veel op de weg bent, kun je met een AUX kabeltje de TAB koppelen aan je autoradio. Zo kun je overal op de weg je favoriete muziek luisteren.

Samsung Galaxy Tab Pro 12.2 inch Accessoires

Wanneer je niet over een AUX ingang in je auto beschikt, kun je ook een Bluetooth speaker aan je tablet koppelen. Met de speaker stream je tot op wel 10 meter je favoriete muziek. Handig zo’n Galaxy Tab Pro 12.2 accessoire.

Bij iParts4u ben je op het juiste adres voor je Samsung Galaxy TAB Pro 12.2 inch accessoire. Wanneer je je bestelling voor 17.00 uur hebt afgerond, wordt je Samsung Galaxy TAB Pro 12.2 inch accessoire dezelfde dag nog naar je verzonden!
Samsung Galaxy Tab Pro 12.2 inch Accessoire
Lees meer
Powered by Lightspeed