Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 inch Accessoire

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 inch Accessoire

De Samsung Galaxy TAB Pro 10.1 inch beschikt over een haarscherpe 2500 x 1600 resolutie. Je ziet altijd haarscherp je zelfgemaakte video’s en foto’s die je hebt gemaakt met de camera aan de voor- of achterkant.

Met een gewicht van 469 gram neem je de TAB overal mee naar toe en weegt zelfs minder dan een doorsnee leesboek. Zo kun je in de TAB een gehele boekenkast in opslaan, zonder dat je op vakantie altijd je zware boeken moet meeslepen.

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 inch Autohouder

Om je kostbare TAB zo goed mogelijk te beschermen tegen stoten en krassen, is een Samsung Galaxy TAB Pro 10.1 inch accessoire een musthave. Wil je dat je kinderen tijdens een lange autorit rustig en stil zijn? Een lange autorit voor kinderen is natuurlijk een hele opgave, schaf dan de Dual Tablet autohouder aan. In dit pakket zit een hoofdsteunhouder en een zuignap, zo kun je afwisselen.

Wanneer je tijdens een lange autorit je kinderen zo lang mogelijk rustig wilt houden, is een Dual Tablet Houder een ideale Samsung Galaxy TAB Pro 10.1 inch accessoire. De tijd vliegt voorbij voor de kids!

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 inch Accessoires

Ben je viezige vingerafdrukken beu op je TAB? Maak gebruik van een styluspen. Binnen een handomdraai kun je de TAB bedienen en heb je nooit meer last van vettige vingerafdrukken op je display. Tevens beschikt de stylus ook over een pen aan de andere zijde van de TAB.

Dit maakt de styluspen een handige Samsung Galaxy TAB Pro 10.1 inch accessoire voor zakelijk gebruik. Bedien je TAB met de stylus en schrijf tegelijkertijd een aantal steekwoorden op tijdens een meeting.

Wil je zo snel mogelijk genieten van je net aangeschafte Samsung Galaxy TAB Pro 10.1 inch accessoire? Wanneer je voor 17.00 uur je bestelling hebt afgerond, wordt het pakketje dezelfde (werk)dag nog naar je verzonden.
Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 inch Accessoire
Lees meer
Powered by Lightspeed