Samsung Galaxy Tab 4 7 inch Accessoire

Samsung Galaxy Tab 4 7 inch Accessoire

De Samsung Galaxy TAB 4 7 inch is de kleinste TAB uit de 4 serie maar doet qua specificaties niet onder voor zijn grote broers. Aan de voorzijde van de TAB zit een 1.3 megapixel camera om bijv. mee te skypen met familie of vrienden aan de andere kant van de oceaan.

Met de applicatie Multi Screen kun je meerdere schermen openen, om zo bijv. tegelijkertijd een e-mail te schrijven en daarnaast ook meteen een filmpje op Youtube bekijken. Door het lichte gewicht van de TAB, weegt de TAB minder dan een doorsnee leesboek. Zo kun je er een hele boekenkast in stoppen, zonder dat het veel ruimte inneemt in je huis.

Samsung Galaxy Tab 4 7 inch Accessoire Kinderhoes

Wanneer je de TAB aan een van je kinderen wilt uitlenen, is er een risico dat de TAB uit de handen van je zoon of dochter valt. Wanneer je er een kinderhoes omheen doet, worden veel lelijke krassen en stoten vermeden, een ideale Samsung Galaxy TAB 4 8 inch accessoire! De kinderhoezen voor de Samsung Galaxy TAB 4 8 inch zijn leverbaar in verschillende kleuren, zodat er altijd de lievelingskleur van je zoon of dochter bij zit.

Samsung Galaxy Tab 4 7 inch Accessoire Kabels

Het is mogelijk om de Samsung Galaxy TAB 4 7 inch aan te sluiten aan de autoradio om daar ook je favoriete muziek af te spelen die je op je TAB hebt staan. Wanneer je een AUX kabel aanschaft en in je TAB plugt en het andere uiteinde in de autoradio, kun je overal op de weg je favoriete muziek afspelen!

Wil je morgen genieten van je net aangeschafte Samsung Galaxy TAB 4 7 inch  accessoire? Als je voor 17.00 uur je bestelling hebt afgerond, wordt je pakketje dezelfde (werk)dag nog naar je verzonden!
Samsung Galaxy Tab 4 7 inch Accessoire
Lees meer
Powered by Lightspeed