Samsung Galaxy Tab 10.1 inch Accessoire

Samsung Galaxy Tab 10.1 inch Accessoire

De Samsung Galaxy 10.1 inch beschikt over een krachtige core processor. Zo kun je gemakkelijk en snel spelletjes spelen en surf je zonder haperingen razendsnel op het web. De TAB is heel erg licht en gemakkelijk voor onderweg. Met een gewicht van 560 gram hoef je nooit meer een zware laptop tas mee te sjouwen. Met Split View op de TAB kun je meerdere schermen open zetten. Zo kun je een filmpje op Youtube bekijken, tegelijkertijd op het web surfen en een e-mail schrijven.

Aan de achterzijde van de TAB zit een 3 megapixel camera, waarmee je overal je mooiste momenten in je leven vast legt. De voorzijde van de Galaxy TAB 10.1 inch zit een camera om selfies mee te maken of om te kunnen videobellen met een familielid of vriend aan de andere kant van de wereld. Tevens detecteert de camera aan de voorzijde of je nog wel naar het scherm kijkt. Zo kan de TAB zich automatisch in- en uit schakelen om batterij te besparen, zodat je nog langer op je TAB kan blijven werken.

Samsung Galaxy Tab 10.1 inch Hoes

Heb je de TAB voornamelijk voor zakelijk gebruik? Dan is een Samsung Galaxy TAB 10.1 inch accessoire geen overbodige luxe. Wanneer je veel op weg bent, is een autolader een handige Samsung Galaxy TAB 10.1 inch accessoire. Zo kun je in de auto je TAB nog even van te voren opladen, voordat je aan die belangrijke meeting begint.

Samsung Galaxy Tab 10.1 inch Toetsenbord

Een handige Galaxy TAB 10.1 accessoire is een los toetsenbord eventueel met een case. Makkelijk om onderweg in de trein of op schoot mee te werken. En nog een extra bescherming voor je TAB 10.1

Heb je je bestelling met je Samsung Galaxy TAB 10.1 inch accessoire voor 17.00 uur afgerond? Dan wordt je pakketje dezelfde (werk)dag nog verzonden, zodat je morgen meteen van je net aangeschafte Samsung Galaxy TAB 10.1 inch accessoire kunt genieten!

Samsung Galaxy Tab 10.1 inch Accessoire
Lees meer
Powered by Lightspeed