Samsung Galaxy S8 Siliconen Hoesje

Kleur

Materiaal

Motief

Samsung Galaxy S8 siliconen (TPU) hoesje

Telefoonhoesjes die zijn gemaakt van siliconen gel (tpu) zijn ontzettend populair om je telefoon te beschermen. Dit is niet anders voor de Samsung Galaxy S8. Hoesjes van siliconen gel zijn erg gewild, in de webshop van iParts4u vind je dan ook een ruim assortiment siliconen gel hoesjes voor de Samsung Galaxy S8.

Siliconen gel hoesjes zijn er in ontelbaar veel kleuren. Sommige daarvan zijn transparant of mat transparant. Daarnaast zijn er diverse variaties voor wat betreft het motief van een Samsung Galaxy S8 siliconen gel (tpu) hoesje. Afhankelijk van je persoonlijk voorkeur kies je een kleur en een motief voor je Samsung Galaxy S8 telefoonhoesje.

Siliconen gel elastisch materiaal

Siliconen gel (tpu) is een materiaal dat elastisch en stevig is. Samsung Galaxy S8 hoesjes gemaakt van siliconen gel zorgen voor een stevige bescherming van je toestel. Ze sluiten superstrak aan op je toestellen laten niet zomaar los.

Bestel je een telefoonhoesje voor de Samsung Galaxy S8 vandaag voor 17.00 uur dan sturen wij deze dezelfde werkdag nog naar je op. Kun je meerdere hoesje voor Samsung Galaxy S8 vinden in onze webshop? Bestel ze dan allemaal want wanneer het totaalbedrag van je bestelling boven de 40 euro uitkomt betaal je geen verzendkosten.

Samsung Galaxy S8 Siliconen Hoesje
Lees meer
Powered by Lightspeed