Samsung Galaxy S8 Portemonnee / Clutch

Kleur

Materiaal

Motief

Samsung Galaxy S8 portemonnee/clutch

Ben je op zoek naar een portemonnee of clutch waarin je ook je Samsung Galaxy S8 kwijt kunt? Dan ben jij bij iParts4u aan het juiste adres.

Wij hebben varianten waarin je niet alleen je toestel kunt opbergen maar ook andere belangrijke zaken zoals (bank)pasjes, bonnetjes en geld. Zo heb je al je benodigdheden op een overzichtelijke manier bij elkaar in een mooie en compacte portemonnee of clutch. Ideaal voor een dagje weg of een avondje uit.

Portemonnee voor Galaxy S8 handig accessoire

Een portemonnee of clutch voor je Samsung Galaxy S8 vervult de functie van beschermhoesje. Net als een telefoonhoesje is een portemonnee of clutch voor je Samsung Galaxy S8 verkrijgbaar in diverse kleuren en voorzien van verschillende motieven. Kies aan de hand van de uitgebreide omschrijving en de duidelijke foto’s bij ieder artikel welke portemonnee/clutch het beste bij je past.

Een groot voordeel is dat iParts4u alle producten over het algemeen direct op voorraad heeft. Hierdoor wordt elk product dat je vandaag voor 17.00 uur bestelt in de webshop van iParts4u de volgende werkdag al bij je thuis bezorgd.

Samsung Galaxy S8 Portemonnee / Clutch
Lees meer
Powered by Lightspeed