Samsung Galaxy S8 Bookcase

Kleur

Materiaal

Motief

Samsung Galaxy S8 Bookcase

Net als voor alle andere Samsung modellen heeft iParts4u ook een bookcase voor de Samsung Galaxy S8 in haar assortiment. Bookcases zijn ontzettend geliefd door hun goede beschermende werking en praktische functie.

Een bookcase bevindt zich rondom de hele Samsung Galaxy S8. Hierdoor wordt je toestel ook bij het beeldscherm beschermd.

Aan de binnenkant van een bookcase bevindt zich aan de ene kant een stevige behuizing. In sommige gevallen kan deze door een magneetwerking in en uit de bookcase.

Aan de andere kant zijn de meeste Samsung Galaxy S8 bookcases voorzien van handige opbergvakjes. Zo heb je niet alleen je Samsung Galaxy S8 direct bij de hand maar ook je (bank)pasjes zoals je ov-chipkaart, je id-bewijs en je bankpas.

Bookcase hoesje voor S8 als mooi accessoire

Telefoonhoesjes voor je Samsung Galaxy S8 vormen een accessoire dat je kunt aanpassen aan je outfit. Leuk om naast je schoenencollectie ook een telefoonhoesjes collectie aan te leggen. Bestel je een leuke bookcase voor de S8 in combinatie met een ander Samsung Galaxy S8 hoesje of Samsung Galaxy S8 accessoire dan kun je besparen op de verzendkosten. Bij een bestelling boven de 40 euro zijn de verzendkosten gratis.

Samsung Galaxy S8 Bookcase
Lees meer
Powered by Lightspeed