Samsung Galaxy S8 Hoesjes

Samsung Galaxy S8 hoesjes

Heb je de nieuwe Samsung Galaxy S8 al in huis? Lucky you! Natuurlijk wil je je nieuwe toestel zo goed mogelijk beschermen. De mooie Samsung Galaxy S8 is gemaakt van glas en is strak afgewerkt. De nieuwe S8 heeft een groter beeldscherm, 5.8 inch, dan haar voorgangers. Daarom is deze smartphone heel gevoelig voor een valpartij. Hierdoor is een goede bescherming dan ook geen overbodige luxe. Om je toestel zo goed mogelijk te beschermen en mooi te houden is het geen overbodige luxe om gebruik te maken van Samsung Galaxy S8 hoesjes. Dan blijft je S8 ook mooi en heel!

Bookcases en siliconen hoesjes

In onze webshop vind je een groot assortiment aan Samsung Galaxy S8 hoesjes die gemaakt zijn van verschillende materialen. Zo zijn er hoesjes van echt leder, PU leder, siliconen gel, etc.

Een bookcase hoesje voor de S8 zorgt niet alleen voor een goede bescherming aan de voor- en achterkant van het toestel, maar je kunt ook eenvoudig pasjes en bonnetjes meenemen. Omdat een bookcase hoesje helemaal om je toestel zit, biedt het een optimale bescherming aan je Galaxy S8.

Als je een bookcase hoesje niet fijn vindt, kun je ook voor een siliconen hoesje kiezen. Deze hoesjes sluiten naadloos aan om je toestel en trekken ook geen stof aan. Zo blijft het mooie strakke design van je smartphone optimaal behouden en wordt je toestel toch goed beschermd.

 

Bestel op werkdagen voor 17.00 uur de mooiste Samsung Galaxy S8 hoesjes zodat je het pakketje de volgende werkdag al op de deurmat kunt verwachten.

Samsung Galaxy S8 Hoesjes
Lees meer
Powered by Lightspeed