Samsung Galaxy S8 Plus Portemonnee / Clutch

Kleur

Materiaal

Motief

Samsung Galaxy S8 Plus portemonnee/clutch

Heb je niet alleen een bescherming voor je telefoon nodig? Zoek je bijvoorbeeld ook een opbergplek voor (bank)pasjes, bonnetjes en geld? Een portemonnee of clutch voor je Samsung Galaxy S8 Plus vormt dan de perfecte oplossing.

De artikelen in de webshop van iParts4u zijn perfect als portemonnee of clutch te gebruiken. Door de diverse opbergvakjes bewaar je alle zaken die in een portemonnee thuishoren. Het artikel ligt fijn in de hand en is perfect als clutch met je mee te dragen. Door het bijgeleverde koord tover je de portemonnee / clutch snel om tot een handtas.

Portemonnee om alles in op te bergen

Een portemonnee of clutch voor de Samsung Galaxy S8 biedt ruimte om je kostbare Samsung veilig op te bergen. Door de andere handige opbergvakjes is de portemonnee/clutch ideaal voor een dag je weg of een avondje uit.

Artikelen voor de Samsung Galaxy S8 Plus zoals een portemonnee of clutch zijn niet alleen leuk om te krijgen maar ook om te geven. Wanneer je een portemonnee of clutch voor je Samsung Galaxy S8 vandaag voor 17.00 uur bestelt in de webshop van iParts4u ontvang je het artikel de volgende werkdag al bij je thuis.

Samsung Galaxy S8 Plus Portemonnee / Clutch
Lees meer
Powered by Lightspeed