Samsung Galaxy S7 Edge Siliconen & TPU Hoesje

Kleur

Materiaal

Motief

Samsung Galaxy S7 Edge Siliconen Hoesje 

Voor de Galaxy S7 Edge zijn Samsung Galaxy S7 Edge siliconen hoesjes uitermate geschikt. Ze bieden een perfecte bescherming en een Samsung Galaxy S7 Edge siliconen hoesje zorgt er voor dat het bijzonder mooie uiterlijk van je Samsung goed zichtbaar blijft. Dus wacht niet langer en voorkom hoge reparatiekosten door gebruik te maken van een van deze leuke siliconen hoesjes. 

Samsung Galaxy S7 Edge siliconen hoesje van het meest flexibele materiaal

Er zijn geen flexibelere hoesjes verkrijgbaar dan een Samsung Galaxy S7 Edge silionen hoesje. Dit materiaal is dun, super flexibel maar daardoor zeker niet minder sterk of beschermend. Een Samsung Galaxy S7 Edge siliconen hoesje is dan ook uitermate geschikt voor iedereen die op zoek is naar een goede bescherming van de Samsung Galaxy S7 Edge. 

Het Samsung Galaxy S7 Edge siliconen hoesje is zeker niet saai!

Wanneer je gebruik maakt van een siliconen hoesje wordt je Samsung zeker niet saai! In een Samsung Galaxy S7 Edge siliconen hoesje blijft het uiterlijk van je Samsung Galaxy S7 Edge het beste zichtbaar, dus hoe kan je S7 Edge er dan saai uitzien? Uiteraard kun je je Galaxy S7 Edge nog steeds bijzonder maken met een Samsung Galaxy S7 Edge siliconen hoesje. Kies bijvoorbeeld voor een leuke kleur, een bijzonder motief of mooie accessoires en maak je Samsung Galaxy S7 Edge zo persoonlijk als je zelf wilt. 

Samsung Galaxy S7 Edge siliconen hoesje snel in huis

Kijk eens op je gemak rond in onze webshop, lees de uitgebreide omschrijvingen en bekijk het Samsung Galaxy S7 Edge siliconen hoesje van alle kanten op de diverse foto’s. Heb jij elk Samsung Galaxy S7 Edge hoesje vandaag bekeken en jouw favoriet vandaag voor 17.00 uur besteld dan mag je deze de volgende werkdag bij je thuis verwachten. Bij een bestelling boven de 40 euro betaalt iParts4u voor jou de verzendkosten.

Samsung Galaxy S7 Edge Siliconen & TPU Hoesje
Lees meer
Powered by Lightspeed