Samsung Galaxy S6 Sportarmband

Kleur

Materiaal

Motief

Samsung Galaxy S6 Sportarmband

Door de vele sport applicaties die je tegenwoordig op je smartphone kunt verkrijgen, is je telefoon ook tijdens het sporten je beste maatje. Ook het luisteren naar je favoriete nummers of juist wat opzwepende muziek is voor velen een belangrijk aspect tijdens het beoefenen van hun sport.

In ons assortiment vind je de Samsung Galaxy S6 sportarmband. Deze is verkrijgbaar in een aantal hippe kleuren. De Samsung Galaxy S6 sportarmband zorgt er voor dat je smartphone tijdens het sporten veilig in de hoes blijft. De hoes is eenvoudig om de arm aan te brengen en zal door de band goed blijven zitten.

Je smartphone is in de Samsung Galaxy S6 Sportarmband ook goed beschermd tegen vuil en tegen wat spatjes water. Zo kun je gewoon door blijven zweten. De doorzichtige voorkant van de Samsung Galaxy S6 sportarmband maakt het mogelijk dat je kunt zien wie je belt en je je smartphone zo nodig ook kunt bedienen. Dus ben je nog op zoek naar het ideale sportmaatje voor jou? Kies voor een Samsung Galaxy S6 sportarmband.

Samsung Galaxy S6 Sportarmband
Lees meer
Powered by Lightspeed