Samsung Galaxy S6 Bookcase

Kleur

Materiaal

Motief

Samsung Galaxy S6 Bookcase

Een populaire keus onder smartphone gebruikers is de Samsung Galaxy S6 bookcase. Deze zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook erg praktisch. Doordat de Samsung Galaxy S6 bookcase je volledige telefoon omhult, is deze ook helemaal beschermd. Zowel aan de voorkant, als ook de achterzijde.

Er is een ruime keus uit Samsung Galaxy S6 bookcases. Zo zijn er hoesjes met een kijkvenster, zodat je toestel goed beschermd is, maar je wel kunt zien of je gebeld wordt of apps ontvangt, zonder je hoesje open te hoeven maken.

De andere reden waarom de Samsung Galaxy S6 bookcases zo populair zijn, is dat ze vaak nog een aantal vakjes in de hoes hebben om kleine dingen in op te bergen, zoals geld of creditcards of pinpas. Erg handig, omdat je dan niet ook nog eens je portemonnee mee hoeft te nemen, je hebt nu alles op een plek. Hoef je ook niet lang meer te zoeken.

Wij hebben verschillende Samsung Galaxy S6 bookcase verkrijgbaar, gemaakt van verschillende materialen en in veel fraaie en trendy kleuren. 

Samsung Galaxy S6 Bookcase
Lees meer
Powered by Lightspeed