Samsung Galaxy S6 Autohouder

Kleur

Materiaal

Motief

Samsung Galaxy S6 Autohouder

De perfecte accessoire wanneer je in het bezit bent van een Samsung Galaxy S6 en veel op de weg bent is de Samsung Galaxy S6 autohouder. Je kunt een keuze maken uit een Samsung Galaxy S6 autohouder met zuignap of een om in je luchtrooster te klikken.

Omdat de S6 over een groot scherm beschikt, is je S6 ideaal om als navigatie te gebruiken. De houder om je S6 blijft perfect zitten tijdens het autorijden, zodat je niet bang hoeft te zijn, dat deze tijdens een het rijden los schiet.

Wil je tijdens het autorijden geen boete oplopen omdat je niet handsfree belt? Met een Samsung Galaxy S6 autohouder heb je hier geen last meer van. De zuignap versie is een handige accessoire wanneer je je de S6 voornamelijk als navigatie wilt gebruiken. De Samsung Galaxy S6 autohouder met luchtroostersysteem is het handzaamste wanneer je handsfree wilt bellen.

Wanneer je je Samsung Galaxy S6 autohouder voor 17.00 uur besteld, kun je er morgen al mee rondrijden.  Verzending is gratis als je orderbedrag boven de € 40,- is.

Samsung Galaxy S6 Autohouder
Lees meer
Powered by Lightspeed