Samsung Galaxy S6 Edge Autohouder

Kleur

Materiaal

Motief

Samsung Galaxy S6 Edge Autohouder

Ben jij veel op de weg met je S6 Edge? Dan heeft iParts4u de perfecte accessoire voor je; een Samsung Galaxy S6 Edge autohouder! Zo kun je een keuze maken uit een Samsung Galaxy S6 Edge autohouder met zuignap of een Samsung Galaxy S6 Edge autohouder voor op het luchtrooster van je auto.

Omdat de Galaxy S6 Edge over een groot scherm beschikt, is de S6 Edge ideaal om als navigatiesysteem te gebruiken. Je klikt je S6 simpelweg in een speciaal houdertje dat voor de S6 Edge is gemaakt. Je hoeft niet bang te zijn dat je kostbare S6 Edge zomaar uit het houdertje valt, de S6 Edge zit stevig in het houdertje geklikt en valt er niet uit tijdens een ruige autorit.

Wanneer je voor de zuignap versie kiest van de Samsung Galaxy S6 Edge autohouder kun je deze simpelweg in een handomdraai op je vooruit vast maken. Ben je geen liefhebber van kringen op je vooruit of vind je dat het een gedeelte van je zicht weg haalt? Kies dan voor een Samsung Galaxy S6 Edge autohouder voor op het  luchtrooster.

Maar let op: breng andere weggebruikers en jezelf niet in gevaar tijdens het gebruik van de Galaxy S6 Edge!

Wil je morgen al van de ideale Samsung Galaxy S6 Edge autohouder gebruik maken? Rond je bestelling voor 17.00 uur af en je bestelling met je Samsung Galaxy S6 Edge autohouder wordt dezelfde (werk)dag nog naar je verzonden!

Lees meer
Powered by Lightspeed