Samsung Galaxy S5 Autohouder

Kleur

Materiaal

Motief

Samsung Galaxy S5 Autohouder

Heb je een S5 aangeschaft voor voornamelijk zakelijk gebruik en ben je veel op de weg voor afspraken? Dan is een Samsung Galaxy S5 autohouder een uitgelezen uitkomst! Maak een keuze uit een Samsung Galaxy S5 autohouder met zuignap of een Samsung Galaxy S5 autohouder voor het luchtroostersysteem.

Wanneer je de S5 ook als navigatiesysteem gebruikt, is een Samsung Galaxy S5 autohouder met zuignap een uitstekende keuze. In een handomdraai plak je de zuignap op je vooruit, met de autohouder er stevig in. De autohouder houdt je Galaxy S5 stevig, ook tijdens een ruige autorit.

Wanneer je geen Samsung Galaxy S5 autohouder op je vooruit wilt hebben, omdat het een gedeelte van je zicht weghaalt of lelijke kringen achterlaat, kun je ook kiezen voor een luchtrooster Samsung Galaxy S5 autohouder.

De Samsung Galaxy S5 autohouder met luchtroostersysteem is een ideale accessoire voor in de auto wanneer je veel belt. Zo kun je in een oogwenk je S5 bedienen en ben je ervan verzekerd dat je nooit meer een boete oploopt voor niet handsfree bellen.

Als je morgen al van het gemak van een Samsung Galaxy S5 autohouder wilt genieten, rond je je bestelling voor 17.00 uur af. Dan wordt je pakketje met je Samsung Galaxy S5 autohouder dezelfde (werk)dag nog verzonden!

Lees meer
Powered by Lightspeed