Samsung Galaxy S5 Accessoire

Samsung Galaxy S5 Accessoire

Het golfbaanpatroon aan de achterzijde van de Samsung Galaxy S5 geeft je smartphone een luxe en unieke uitstraling. Om nog langer van je smartphone gebruik te maken, kan de S5 zichzelf in Ultra Power Saving Modus inschakelen. Met deze functie stelt je smartphone automatisch het scherm in op zwart-wit modus en sluit functies af die onnodig zijn, zodat de accu minder hard hoeft te werken.

Samsung Galaxy S5 Accessoire Waterdicht hoesje

De Samsung Galaxy S5 is zand-, stof- en waterdicht, zodat je foto’s kunt maken in de regen of op het strand. Ondanks dat de Samsung Galaxy S5 water- en stofdicht is, is de S5 wel kwetsbaar voor krassen. Met een Samsung Galaxy S5 accessoire als een hoesje of screenprotector van iParts4u ben je ervan verzekerd dat je S5 zo goed als nieuw blijft!

Ben je op zoek naar naar een Samsung Galaxy S5 accessoire? Bij iParts4u ben je aan het juiste adres! Zo hebben wij een Samsung Galaxy S5 accessoire om je smartphone in de auto op te laden of een Samsung Galaxy S5 accessoire zoals een sportband die je gemakkelijk draagt tijdens het hardlopen of in de sportschool.

Samsung Galaxy S5 Accessoire Hoesjes

Om te voorkomen dat de 16 megapixel camera van je S5 beschadigd, hebben wij ook een Samsung Galaxy S5 accessoire zoals verschillende soorten hoesjes. Denk hierbij aan siliconen TPU hoesjes, boek hoesjes of een hard cases. Bij ons vindt je altijd een Samsung Galaxy S5 accessoire naar jouw smaak! Met een Samsung Galaxy S5 accessoire van iParts4u blijft het mooie en strakke design van de S5 behouden.

Samsung Galaxy S5 Accessoire Screenprotector

Een screenprotector op je S5 is een perfecte Samsung Galaxy S5 accessoire om het display van je Samsung Galaxy S5 een tweede huid te geven. De screenprotector voor de Samsung Galaxy S5 beschermt je S5 extra tegen krassen en stoten, zodat je nog langer van je kostbare S5 kan genieten.

Wanneer je je Samsung Galaxy S5 accessoire voor 17.00 uur hebt besteld, wordt het dezelfde werkdag nog naar je verzonden!

Samsung Galaxy S5 Accessoire
Lees meer
Powered by Lightspeed