Samsung Galaxy S5 Mini Accessoire

Samsung Galaxy S5 Mini Accessoire

De Samsung Galaxy S5 mini is het kleine zusje van de S5. Met het handige formaat ligt de S5 mini heel makkelijk in de hand en is slechts 9 millimeter dik. Aan de achterzijde van de Samsung Galaxy S5 mini zit een 8 megapixel camera en de selfiecamera aan de voorzijde van de S5 mini beschikt over 2,1 megapixel.

Net als de S5 is de S5 mini ook stof-, zand- en spatwaterdicht. Zo kun je makkelijk in de regen je Samsung Galaxy S5 mini gebruiken zonder dat er iets met je smartphone gebeurt. Ondanks dat je Samsung Galaxy S5 mini tegen vele verschillende weertypes bestendig is, is de S5 mini zeer kwetsbaar voor krassen en stoten. Om je S5 mini zo goed mogelijk te beschermen, kun je een keuze maken uit een Samsung Galaxy S5 mini accessoire uit ons assortiment.

Samsung Galaxy S5 Mini Accessoire Screenprotector

Zoek je al geruime tijd naar een Samsung Galaxy S5 mini accessoire die je smartphone echt goed beschermt? Zoek niet langer, wij hebben bijv. een Samsung Galaxy S5 mini accessoire zoals een screenprotector. Een screenprotector voor de Samsung Galaxy S5 mini beschermt het display van je gloednieuwe S5 mini tegen lelijke krassen en stoten. Wanneer je een screenprotector op je S5 mini plakt, dient de screenprotector van de S5 mini als een tweede huid.

Samsung Galaxy S5 Mini Accessoire Hoesjes

Ook kun je ervoor kiezen om een siliconen hoesje, een boekhoesje of een hardcase aan te schaffen. Met een hoesje om je Samsung Galaxy S5 mini blijft je S5 mini zo lang mogelijk als nieuw. De hoesjes voor de Samsung Galaxy S5 mini zijn leverbaar in alle soorten materialen en kleuren.

Tevens hebben wij nog veel meer keuze voor een Samsung Galaxy S5 mini accessoire, zoals een Bluetooth speaker, waarbij je tot wel 8 uur lang je favoriete muziek kunt luisteren, bijv. op het strand of op vakantie.

Wil je zo snel mogelijk je Samsung Galaxy S5 mini accessoire in huis hebben? Bestel en betaal voor 17.00 uur en je hebt de volgende werkdag je Samsung Galaxy S5 mini accessoire in huis!
Samsung Galaxy S5 Mini Accessoire
Lees meer
Powered by Lightspeed