Samsung Galaxy S4 Fietshouder

Geen producten gevonden...
Incl. btw
Samsung Galaxy S4 Fietshouder

Met de schokbestendige Samsung Galaxy S4 fietshouder heb je duizenden kilometers fietsplezier. De fietshouder is ideaal om je S4 als navigatie te gebruiken of om bij te houden hoe snel en hoeveel kilometers je hebt gefietst.

Je kunt een koptelefoon aansluiten, zodat je tijdens een lange fietstocht altijd je favoriete muziek kunt luisteren en altijd je beide handen aan het stuur houdt. De Samsung Galaxy S4 fietshouder is heel eenvoudig aan je stuur vast te maken en er ook weer af te halen.

De Samsung Galaxy S4 fietshouder is ontworpen dat je tijdens het fietsen gewoon je S4 kan blijven bedienen. De fietshouder is 360 graden draaibaar.  Dus als je liever breedbeeld hebt tijdens het fietsen kan dat ook. De achterzijde van de Samsung Galaxy S4 fietshouder heeft een opening, zodat je tijdens het fietsen ook foto’s en video’s kunt maken.

Morgen kun je al met je S4 in de Samsung Galaxy S4 fietshouder rondrijden als je je bestelling voor 17.00 uur afrond. Wanneer je voor meer dan € 40,- in onze webshop koopt, wordt je bestelling gratis verzonden!

Lees meer
Powered by Lightspeed