Samsung Galaxy S4 Accessoires

Samsung Galaxy S4 Accessoires

Een accu voor je Samsung Galaxy S4 is een uitgelezen uitkomst om nooit meer met een lege accu te komen zitten. Wanneer je een festival bezoekt of een aantal dagen geen stroom tot je beschikking hebt, kun je de lege accu van je S4 aan de externe accu koppelen. Bekijk ons ruime assortiment aan Samsung Galaxy S4 accessoires!

Met de stylus pen kun je razendsnel je S4 bedienen zonder dat je vettige en viezige vingerafdrukken op je scherm achterlaat. Aan de andere kant van de stylus pen zit een pen, waarmee je snel aantekeningen kunt maken. De stylus pennen zijn ideale Samsung Galaxy S4 accessoires voor zakelijk maar ook thuisgebruik!

Luister op vakantie of in de auto je favoriete muziek met de draadloze Bluetooth speaker. Koppel de speaker eenvoudig aan je Samsung Galaxy S4 en je favoriete playlist wordt in een mum van tijd afgespeeld!

Bestel je favoriete Samsung Galaxy S4 accessoires bij iParts4u! Wanneer je je Samsung Galaxy S4 accessoires voor 17.00 uur hebt besteld, wordt de bestelling dezelfde (werk)dag nog naar je verzonden! Is je orderbedrag hoger dan €40,- dan is de verzending van je bestelling gratis.

Samsung Galaxy S4 Accessoires
Lees meer
Powered by Lightspeed