Samsung Galaxy S4 Mini Autohouder

Kleur

Materiaal

Motief

Samsung Galaxy S4 Mini Autohouder

Voor een Samsung Galaxy S4 mini autohouder ben je bij iParts4u op het juiste adres! Met de Samsung Galaxy S4 mini autohouder heb je duizenden kilometers rijplezier. Maak een keuze uit een Samsung Galaxy S4 mini autohouder met zuignap of een Samsung Galaxy S4 mini autohouder voor op je luchtrooster.

Gebruik je je S4 mini vooral als navigatie? Dan is een Samsung Galaxy S4 mini autohouder met zuignap een perfecte uitkomst. De zuignap maak je gemakkelijk vast aan je voorruit en deze laat niet snel los. Met de Samsung Galaxy S4 mini autohouder met zuignap heb je in een oogwenk meteen zicht op je scherm, zodat je geen stunten hoeft uit te halen voordat je zicht hebt op je display.

Wanneer je vindt dat een Samsung Galaxy S4 mini autohouder met zuignap een gedeelte van je zicht weg haalt, is een Samsung Galaxy S4 mini autohouder voor op het luchtrooster van je auto een uitstekende keuze. Past bijna in elke auto.

Om morgen van het gemak van je Samsung Galaxy S4 mini autohouder te genieten, rond je je bestelling voor 17.00 uur af en je bestelling wordt dezelfde dag nog naar je verzonden! Is je orderbedrag hoger dan € 40,- dan is de verzending gratis.

Lees meer
Powered by Lightspeed