Samsung Galaxy S3 Screenprotector

Kleur

Materiaal

Motief

Samsung Galaxy S3 Screenprotector

Voorkom lelijke krassen op je S3 met een Samsung Galaxy S3 screenprotector. De S3 screenprotector is als een tweede huid op je S3 voor je display. Doordat de Samsung Galaxy S3 screenprotector flinterdun is, voel en zie je de screenprotector nagenoeg niet op je scherm.

In een mum van tijd kun je heel gemakkelijk je Samsung Galaxy S3 screenprotector aanbrengen op je S3. Indien nodig heb je de Samsung Galaxy S3 screenprotector ook zo weer verwijderd van je scherm en laat de screenprotector geen lijmresten achter op je scherm.

Met een Samsung Galaxy S3 screenprotector is er minder risico op schade als je je S3 opbergt in je broekzak of handtas. Krassen maken geen schijn van kans met de speciale coating op de Samsung Galaxy S3 screenprotector.

Om zo snel mogelijk je display van je S3 te beschermen tegen lelijke krassen, rond je je bestelling met je Samsung Galaxy S3 screenprotector voor 17.00 uur af. Je bestelling wordt dezelfde (werk)dag nog ingepakt zodat je Samsung Galaxy S3 screenprotector de volgende dag in de bus ligt.

Lees meer
Powered by Lightspeed