Samsung Galaxy S3 Mini Autohouder

Kleur

Materiaal

Motief

Samsung Galaxy S3 Mini Autohouder

Op zoek naar een geschikte Samsung Galaxy S3 mini autohouder? Bij iParts4u kun je een keuze maken uit een Samsung Galaxy S3 mini autohouder met zuignap of een Samsung Galaxy S3 mini autohouder voor op het luchtrooster van je auto.

Je plaatst je S3 mini heel eenvoudig en toch stevig in de Samsung Galaxy S3 mini autohouder voor op het luchtrooster van je auto. Er is een autohouder die werkt met een magneet en waar je je hoesje gewoon om je S3 mini kunt laten zitten. Of een autohouder voor het luchtrooster waar je je S3 mini makkelijk in kunt zetten.

Een Samsung Galaxy S3 mini autohouder met zuignap is een ideale autohouder wanneer je je S3 mini voornamelijk als navigatie gebruikt. Zo heb je in een oogopslag precies zicht op waar je rijdt en hoe lang je nog moet rijden. De autohouder is speciaal gemaakt voor de S3 mini en houdt je smartphone stevig vast.

Kies je favoriete Samsung Galaxy S3 mini autohouder en rond je je bestelling voor 17.00 uur af. Je Samsung Galaxy S3 mini autohouder wordt dezelfde werkdag nog voor je verstuurd. Bestel er nog een hoesje of screenprotector bij, dan is de verzending van je autohouder gratis.

Lees meer
Powered by Lightspeed