Samsung Galaxy Note Pro 12.2 Accessoire

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 Accessoire

Met een 12,2 inch display op de Samsung Galaxy Note Pro zie je een gehele webpagina op het gehele scherm. Met de Note Pro 12,2 inch bekijk je haarscherp full HD video’s als nooit te voren. Zoals een filmpje die je op vakantie hebt gemaakt, het lijkt net of je er op dat moment nog steeds bij staat. Met een gewicht van 750 gram is de Note Pro veel lichter dan een laptop en gemakkelijker overal mee naar toe te nemen.

Met de Samsung Galaxy Note Pro 12,2 inch maak je de mooiste foto’s en video’s, want de TAB beschikt over een 8 megapixel camera aan de achterzijde. Deze kun je natuurlijk glashelder bekijken op je 12,2 inch display met maar liefst 4 miljoen pixels. De voorzijde van de TAB is uitgerust met een 2 megapixel camera, waarmee je o.a. kunt videobellen met een vriend aan de andere kant van de wereld.

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 Kabels

Ben je vaak je kabeltje kwijt voor je Note Pro? Koop dan een extra kabeltje, zodat je nooit meer lang hoeft te zoeken. Een extra kabel is bij uitstek de Samsung Galaxy Note Pro 12,2 inch accessoire voor op vakantie of op kantoor.

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 Accessoires

De Note Pro beschikt tevens over de app Hancom Office. Met deze app kun je op het laatste moment voor je meeting je speech of presentatie aanpassen. Dan is een stylus met pen een geschikte Samsung Galaxy Note Pro 12,2 inch accessoire. Met deze handige gadget sla je twee vliegen in een klap. Zo kun je met de ene kant je TAB bedienen en met de pen aan de onderkant kun je aantekeningen maken tijdens een meeting.

Bestel en betaal je je Samsung Galaxy TAB Note Pro 12,2 inch accessoire voor 17.00 uur? Dan wordt jouw Samsung Galaxy Note Pro 12,2 inch accessoire dezelfde dag nog verzonden! 

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 Accessoire
Lees meer
Powered by Lightspeed