Samsung Galaxy Note 4 Accessoire

Samsung Galaxy Note 4 Accessoire

De Samsung Galaxy Note 4 heeft een 5,7 inch display. Op dit scherm zie je alle kleuren zo levendig, dat het net lijkt of alle kleuren echt zijn. Met dit grote scherm scherm tik je binnen een handomdraai een e-mailtje of verstuur je razendsnel een whatsappje.

Net zoals de voorganger van de Note 4 is de achterzijde van de Samsung Galaxy Note 4 gemaakt van kunstleer, waardoor de smartphone heel gemakkelijk in de hand ligt. Wanneer je je smartphone 30 minuten aan het stroom legt, is je telefoon alweer voor 50% opgeladen. Om je kostbare smartphone extra te beschermen, kies je voor een Samsung Galaxy Note 4 accessoire van iParts4u!

Samsung Galaxy Note 4 Hoesjes

Als je je Samsung Galaxy Note 4 laat vallen, is dit natuurlijk eeuwig zonde. Tevens kan het voorkomen dat je smartphone beschadigd of zelfs niet meer goed functioneert. Om je smartphone hier tegen te beschermen, kies je voor een Samsung Galaxy Note 4 accessoire van iParts4u. Zo kun je een keuze maken uit een ultra dun siliconen hoesje voor de Note 4 en leverbaar in verschillende kleuren.

Een ultra dun siliconen hoesje voor de Note 4 zit strak om je toestel en laat niet los wanneer je je smartphone uit je broekzak haalt. Tevens blijft het mooie design van je Note 4 behouden. Uiteraard kun je ook gemakkelijk bij alle uitgangen van je toestel, bij uitstek de Samsung Galaxy Note 4 accessoire!

Ook kun je een keuze maken uit een lederen bookcase voor de Note 4. Met deze handige Samsung Galaxy Note 4 accessoire kun je bijvoorbeeld je rijbewijs en pinpas in bewaren. Ook is er nog een extra vakje om wat briefgeld in te stoppen of visitekaartjes.

Wanneer je bij iParts4u voor een lederen boekhoesje voor de Note 4 kiest, weet je zeker dat je de beste kwaliteit in huis hebt. Een Samsung Galaxy Note 4 lederen boekhoesje zorgt voor een mooie vintage look en je Note 4 blijft er zo lang mogelijk als nieuw uit zien.

Wil je je kostbare Note 4 zo lang mogelijk als nieuw houden, bestel dan voor 17.00 uur je Samsung Galaxy Note 4 accessoire en je hebt je pakketje morgen in huis!

Samsung Galaxy Note 4 Accessoire
Lees meer
Powered by Lightspeed