Samsung Galaxy Core Accessoire

Samsung Galaxy Core Accessoire

De Samsung Galaxy Core beschikt over een 4,3 inch scherm, waardoor je altijd super scherp o.a. je eigengemaakte video’s, foto’s of een filmpje op Youtube bekijkt. Met een gewicht van 124 gram neem je de Samsung Galaxy Core overal mee naar toe. Leg je mooiste en bijzonderste momenten in je leven vast met de 5 megapixel aan de achterzijde van het toestel.

Als ideaal Samsung Galaxy Core accessoire hebben wij verschillende portemonnee hoesjes om je telefoon veilig in op te bergen. Met een portemonnee hoesje heb je al je belangrijke spulletjes meteen bij de hand. Zo kun je er ook klein- en briefgeld in bewaren. Je Core steek je in een apart vakje, zodat je smartphone niet bekrast raakt; een ideale Samsung Galaxy Core accessoire wanneer je veel op pad bent!

Om het display van je Core extra te beschermen tegen stoten of krassen, is een screenprotector voor de Samsung Galaxy Core accessoire ideaal! Met een screenprotector op je Core ben je ervan verzekerd dat je nog langer van je Core kunt genieten.

Samsung Galaxy Core Autohouder

Ben je veel op de weg? En is je Core heel vaak en snel leeg? Koop dan nu een autolader en een micro USB laadkabel, zodat je nooit meer met een lege accu komt te zitten! De autolader stop je gemakkelijk in de 12V aansluiting in je auto. Altijd handig als je de Samsung Galaxy Core autohouder ook gebruikt.

Tevens kun je de Samsung Galaxy Core ook gebruiken overal op vakantie met een waterdichte hoes. Met de waterdichte hoes kun je ook op zee foto’s of video’s maken. Tevens kun je er ook nog wat andere extra spulletjes in bewaren, zoals geld of andere belangrijke spulletjes. Zo is de waterdichte hoes ook een heel gemakkelijke Samsung Galaxy Core accessoire voor op de boot of als je gewoon in bad een filmpje wilt kijken.

Wil je morgen al genieten van je net aangeschafte Samsung Galaxy Core accessoire? Als je voor 17.00 uur hebt besteld en betaald, wordt je pakketje dezelfde (werk)dag nog naar je vezonden! Is je orderbedrag boven €40 dan is verzending gratis.

Samsung Galaxy Core Accessoire
Lees meer
Powered by Lightspeed