Samsung Galaxy Alpha Accessoire

Samsung Galaxy Alpha Accessoire

Net zoals de A serie van Samsung, beschikt de Samsung Galaxy Alpha ook over een metalen frame. Door de mooie afwerking zorgt de Alpha voor een stijlvolle en luxe uitstraling! Omdat de Samsung Galaxy Alpha slechts 6,7 mm dik is, is de Alpha de dunste Samsung smartphone. Door de dunne behuizing weegt je toetsel heel weinig, ligt de smartphone gemakkelijk in de hand en neem je de Alpha overal mee naar toe.

Met het 4,7 inch display en de 12 megapixel camera aan de achterzijde maak je overal de mooiste foto’s en video’s. Om je Samsung Galaxy Alpha extra te beschermen tegen vallen en stoten, kies je voor een Samsung Galaxy Alpha accessoire van iParts4u!

Samsung Galaxy Alpha Screenprotector

Met een screenprotector op je Samsung Galaxy Alpha hebben krassen geen schijn van kans meer! Stop je Alpha in je broekzak of tas en het display van je Alpha blijft zo goed als nieuw. De screenprotector op de Alpha past perfect op je toestel, omdat deze precies op maat is gemaakt voor de Alpha; een ideale Samsung Galaxy Alpha accessoire!

Samsung Galaxy Alpha Autohouder

Een handige Samsung Galaxy Alpha accessoire is de hoofdtelefoon splitter. Wil je graag samen met een vriend of vriendin tegelijkertijd naar een filmpje kijken of muziek luisteren achterin de auto? Of sowieso de Samsung Galaxy Alpha accessoire voor in de auto. Een autohouder voor op het raam of om op je luchtrooster te monteren.

Wanneer je in de winter handschoenen draagt ,is het bedienen van je Alpha onmogelijk. Door touchscreen handschoenen van iParts4u is dit geen enkel probleem meer. De vingertoppen zijn gemaakt van een speciaal geleidend materiaal, zodat het bedienen van je smartphone in een oogwenk gedaan is; een onmisbare Samsung Galaxy Alpha accessoire in de winter!

Wil je de volgende (werk)dag genieten van je aankoop? Rond je bestelling voor 17.00 uur af en je Samsung Galaxy Alpha accessoire wordt dezelfde dag nog naar je verzonden!

Samsung Galaxy Alpha Accessoire
Lees meer
Powered by Lightspeed