Samsung Galaxy A7 Accessoire

Samsung Galaxy A7 Accessoire

De Samsung Galaxy A7 beschikt over een volledige metalen behuizing en is daarmee het eerste Samsung toestel dat een volledige metalen behuizing heeft. De Samsung Galaxy A7 is uitgerust met een 13 megapixel aan de achterzijde van de smartphone en beschikt over een 5,5 inch super AMOLED scherm. Om de volledige behuizing goed te beschermen is een Samsung Galaxy A7 accessoire geen overbodige luxe.

Bij iParts4u ben je aan het juiste adres voor je Samsung Galaxy A7 accessoire. Maak een keuze uit een siliconen hoesje of je kiest ervoor dat je scherm nooit meer vies is door gbruik te maken van een styluspen. Een styluspen is een handige Samsung Galaxy A7 accessoire waarmee je nooit meer vettige vingers op je scherm krijgt en een accessoire dat er ook stijlvol uit ziet!

Samsung Galaxy A7 Kabels

Tevens kun je ook voor een hoofdtelefoon splitter kiezen, een handige Samsung Galaxy A7 accessoire wanneer je met je vriend of vriendin samen naar muziek wilt luisteren of een filmpje wilt bekijken. Of koppel je Samsung Galaxy A7 aan de autoradio met de AUX kabel. Zo kun je overal op pad je favoriete playlist afspelen.

Een speaker is ook een uitstekende Samsung Galaxy A7 accessoire voor in de auto. Met de Democracy Bluetooth Speaker kun je op elk gewenste plek je favoriete muziek luisteren. De speaker kun je aansluiten met Bluetooth of koppelen met de bijgeleverde AUX kabel. Met een volledige opgeladen accu kun je tot wel 8 uur genieten van je favoriete muziek!

Als je voor 17.00 uur je Samsung Galaxy A7 accessoire hebt besteld en betaald wordt je Samsung Galaxy A7 accessoire dezelfde (werk)dag nog op de bus gedaan!

Samsung Galaxy A7 Accessoire
Lees meer
Powered by Lightspeed