Samsung Galaxy A5 Accessoire

Samsung Galaxy A5 Accessoire

De A5 heeft een wat kleiner scherm dan de A7. De Samsung Galaxy A5 heeft over een 5,0 inch scherm. Net als de A7 is de Samsung Galaxy A5 gemaakt met een volledige metalen behuizing en super AMOLED display. Aan de achterzijde van de Samsung Galaxy A5 zit een 13 megapixel camera. Om de kleinere variant van de A7 zo goed mogelijk te beschermen koop je een Samsung Galaxy A5 accessoire.

Met je Samsung Galaxy A5 kun je in bad je favoriete film bekijken. Maak gebruik van de waterdichte smartphone XL hoes. Met deze waterdichte hoes kun je ook onder water perfecte foto’s of filmpjes maken. Wanneer je op vakantie gaat, is deze Samsung Galaxy A5 accessoire een perfecte keuze!

Samsung Galaxy A5 autohouder

Ben je vaak van huis en gebruik je je Galaxy A5 vaak als navigatie of bel je tijdens het rijden? Dan is een autohouder voor de A5 een uitstekende Samsung Galaxy A5 accessoire. Maak een keuze uit de verschillende autohouders voor op het luchtrooster en kies daarna de gewenste kleur autohouder.

Wil je wanneer je onderweg bent in de winter graag gebruik maken van je telefoon of tablet, maar lukt dit niet door je wanten? Kies voor de touchscreen handschoenen, deze hebben bij de vingertoppen en de duim een stukje speciaal geleidend materiaal, zodat je zonder enige moeite je smartphone of tablet kan blijven bedienen. Een ideale Samsung Galaxy A5 accessoire! Tevens zijn deze touchscreen handschoenen ook uitermate geschikt voor alle andere soorten touchscreens, zoals een pinautomaat.

Heb je voor 17.00 uur je Samsung Galaxy A5 accessoire besteld en betaald? Dan heb je de volgende (werk)dag je pakketje met je Samsung Galaxy A5 accessoire in huis!

Samsung Galaxy A5 Accessoire
Lees meer
Powered by Lightspeed