Samsung Galaxy A3 Accessoire

Samsung Galaxy A3 Accessoire

De kleinste Galaxy A uit de serie is de Samsung Galaxy A3. Net zoals de grotere A5 en A7 beschikt de Samsung Galaxy A3 over een complete metalen behuizing. De Samsung Galaxy A3 heeft een 8 megapixel camera aan de achterzijde van de smartphone. Met de “selfie-camera” met 5 megapixel aan de voorzijde maak je de mooiste foto’s samen met je vrienden en familie. De fotocamera’s zijn te bedienen met je stem. Om je splinternieuwe A3 zo goed mogelijk te beschermen, schaf je een Samsung Galaxy A3 accessoire aan.

Samsung Galaxy A3 Hoesjes

Met een portemonnee hoesje voor de Samsung Galaxy A3 bescherm je je A3 uitstekend en heb je alles meteen bij de hand, een super handige Samsung Galaxy A3 accessoire! In deze portemonnee hoesjes voor de A3 zitten verschillende vakjes om van alles in op te bergen. Zo kun je hier o.a. je rijbewijs en je pinpas in bewaren en tegelijkertijd ook kleingeld en visitekaartjes in stoppen.

Met de handige styluspen heb je nooit meer last van vettige vingers op het display. Tevens beschikken de styluspennen voor de Samsung Galaxy A3 over een LED lampje. Met dit lampje kun je gemakkelijk tijdens een presentatie iets aanwijzen; een super multifunctionele Samsung Galaxy A3 accessoire!

Samsung Galaxy A3 Kabels

Wanneer je veel op de weg zit en de batterij van je A3 is bijna leeg, kun je met de compacte autolader en de micro USB kabel weer volop van je A3 genieten. De ultieme Samsung Galaxy A3 accessoire voor in de auto. Tevens hebben wij ook verschillende autohouders voor de A3. De autohouders voor de Samsung Galaxy A3 zijn leverbaar in verschillende soorten en kleuren.

Wanneer je je bestelling plaatst en betaald voor 17.00 uur, heb je de volgende (werk)dag je Samsung Galaxy A3 accessoire al in huis.

Samsung Galaxy A3 Accessoire
Lees meer
Powered by Lightspeed