Samsung Galaxy Tab S 8.4 inch Accessoire

Samsung Galaxy Tab S 8.4 inch Accessoire

Het kleinere broertje van de Tab S 10.5 inch is de Samsung Galaxy TAB S 8.4 inch. Een Super AMOLED scherm is een stuk energiezuiniger dan een standaard LCD-display. Met een resolutie van 2560 x 1600 pixels heb je altijd haarscherp beeld wanneer je op het web surft, je favoriete boek leest of je meest favoriete film bekijkt. Net zoals het grotere broertje (TAB S 10.5 inch) beschikt de 8.4 inch ook over een vingerafdrukscanner.

Met een gewicht van 294 gram weegt de Samsung Galaxy TAB S 8.4 inch bijna niks en neem je je TAB overal mee naar toe. Met de 8 megapixel camera aan de achterzijde van de TAB maak je haarscherpe foto’s en video’s om al je belangrijkste momenten nooit meer te vergeten. De Samsung Galaxy TAB S 8.4 inch beschikt over een 4900 mAh batterij, waarmee je met een volle accu wel een hele dag op je TAB kunt werken.

Samsung Galasy Tab S 8.4 inch Accessoire Kabels

Maar wanneer de TAB toch leeg is, wil je graag de TAB zo snel mogelijk op kunnen laden. Ben je veel op de weg met je TAB? Wanneer je een autolader aanschaft van iParts4u ben je ervan verzekerd dat je nooit meer een lege batterij hebt, de ideale Samsung Galaxy TAB S 8.4 inch accessoire voor onderweg! Of sluit meerdere hoofdtelefoons op de TAB aan met de hoofdtelefoonsplitter. Met de hoofdtelefoonsplitter kunnen je kinderen op de achterbank ongestoord met de TAB spelen en tegelijkertijd twee koptelefoons op aan sluiten.

Wil je de volgende (werk)dag genieten van je aankoop? Bestel en betaal voor 17.00 uur en je Samsung Galaxy TAB S 8.4 inch accessoire wordt dezelfde dag nog naar je verzonden!

Samsung Galaxy Tab S 8.4 inch Accessoire
Lees meer
Powered by Lightspeed