Samsung Galaxy Tab S 10.5 inch Autohouder

Kleur

Materiaal

Motief

Samsung Galaxy Tab S 10.5 inch Autohouder

Om de kids op de achterbank tijdens een lange autorit stil te houden, is de Samsung Galaxy TAB S 10.5 inch autohouder de perfecte uitkomst! In de autohouder set zit een Samsung Galaxy TAB S 10.5 inch autohouder met een hoofdsteun en een zuignap. De set Samsung Galaxy TAB S 10.5 inch autohouder kun je de Tab S gebruiken als navigatiesysteem of aan je kids uitlenen als tv.

Met de Samsung Galaxy TAB S 10.5 inch autohouder zijn je kinderen urenlang stil en vervelen ze zich minder. Download hun favoriete tekenfilms op de TAB en rijdt met een gerust hart de lange autorit naar je vakantieadres. De uren vliegen voorbij met de Samsung Galaxy TAB S 10.5 inch autohouder.

De Samsung Galaxy Tab S 10.5 inch is eenvoudig aan de hoofdsteun vast te maken en laat niet los tijdens een stevige hellingproef. Met de Samsung Galaxy TAB S 10.5 inch autohouder met zuignap kun je de TAB ook voor jezelf gebruiken of uitlenen aan diegene die naast je zit. Zo kan hij/zij ook zijn/haar favoriete programma’s kijken op de TAB of een spelletje spelen in de auto.

Lees meer
Powered by Lightspeed