Samsung Galaxy TAB E 9.6 inch Autohouder

Kleur

Materiaal

Motief

Samsung Galaxy Tab E 9.6 inch autohouder

Wanneer je in de auto gebruik maakt van een Samsung Galaxy TAB E 9.6 inch doe dit dan in combinatie met een Samsung Galaxy Tab E autohouder.

Tijdens het autorijden behoor jij je handen aan het stuur te houden. Als je toch gebruik wil kunnen maken van de Samsung Galaxy TAB E 9.6 inch tijdens het autorijden maak dan gebruik van een autohouder voor de TAB E. Erg handig wanneer je een telefoontje verwacht of als je gebruik wil maken van de navigatiefunctie op je tablet. 

Video kijken op de TAB E

De Samsung Galaxy TAB E autohouder wordt in de meeste gevallen gebruikt om de bijrijders op de achterbank te vermaken. Door de autohouder aan de autostoel te bevestigen, kunnen de bijrijders op de achterbank heel comfortabel films en video’s bekijken op de Samsung Galaxy TAB E. 

Wil je morgen al op pad kunnen met een Samsung Galaxy TAB E autohouder voor je tablet? Zorg dan dat je de Samsung Galaxy TAB E 9.6 inch autohouder vandaag voor 17.00 uur bestelt, want dan brengen wij de autohouder dezelfde werkdag nog naar postkantoor om deze naar je toe te sturen.

Lees meer
Powered by Lightspeed