Samsung Galaxy Tab 4 8 inch Accessoire

Samsung Galaxy Tab 4 8 inch Accessoire

De Samsung Galaxy TAB 4 8 inch is het grotere broertje van de 7 inch en het kleinere broertje van de Samsung Galaxy TAB 4 10.1 inch. Download vele leesboeken op je lichtgewicht TAB, zodat je nooit meer op vakantie hoeft te sjouwen met zware leesboeken.

Deel de TAB met je hele familie. Zo kun je voor ieder gezinslid een apart account aanmaken, zo hoef je nooit meer oneindig lang te zoeken naar die app of foto. Met de 3 megapixel camera aan de achterzijde van de TAB maak je overal de leukste foto’s en video’s van de mooiste momenten in je leven.

Samsung Galaxy Tab 4 8 inch Accessoire Kinderhoes

Doordat dit mogelijk is, kun je ook je TAB ook uitlenen aan je kinderen. Om je TAB met een gerust hart uit te lenen, kies je voor een Samsung Galaxy TAB 4 8 inch accessoire kinderhoes van iParts4u. Zo hebben wij een aantal verschillende kleuren kinderhoezen voor de TAB 4 8 inch. Zo is de TAB altijd goed beschermd tegen een kapot scherm wanneer je zoon of dochter de TAB laat vallen.

Ook kun je de Samsung Galaxy TAB 4 8 inch gebruiken tijdens een bootvaart of op het strand, wanneer je er een waterdichte hoes om heen hebt. Een waterdichte hoes is een ideale Samsung Galaxy TAB 4 8 inch accessoire wanneer je bijv. foto’s of video’s wilt maken op vakantie op het strand, bij het zwembad of tijdens een bootvaart.

Samsung Galaxy Tab 4 8 inch Accessoire Kabels

Willen je kinderen tijdens het autorijden samen naar een filmpje kijken op de TAB 4 en wil je zelf zo min mogelijk last hebben van het geluid? Kies dan voor een hoofdtelefoonsplitter. Zo kun je twee hoofdtelefoons aansluiten op de TAB 4 8 inch en kunnen je kids gemakkelijk een filmpje kijken of muziek luisteren op de TAB. De ideale Samsung Galaxy TAB 4 8 inch accessoire voor in de auto!

Heb je voor 17.00 uur je bestelling geplaatst en betaald? Dan heb je de volgende (werk)dag je Samsung Galaxy TAB 4 8 inch accessoire in huis!

Samsung Galaxy Tab 4 8 inch Accessoire
Lees meer
Powered by Lightspeed