Samsung Galaxy TAB 4 kinderhoes 10.1 inch

Kleur

Materiaal

Motief

Samsung Galaxy TAB 4 kinderhoes 10.1 inch

Speelt je zoon of dochter ook veel met de Tab? Dan is een goede bescherming voor je Tab geen overbodige luxe. Met de speciale Samsung Galaxy TAB 4 kinderhoes 10.1 inch ben je ervan verzekerd dat je Tab 4 geen grote schade oploopt. De Samsung Galaxy TAB 4 kinderhoes 10.1 inch is leverbaar in verschillende kleuren en designs. De kleurtjes zijn lekker fel en de modellen van de tab kinderhoes hebben altijd minimaal een handvat. Het handvat aan een Samsung Galaxy TAB 4 kinderhoes 10.1 inch is praktisch en handzaam voor kleine kinderhandjes. 

Samsung Galaxy TAB 4 kinderhoes 10.1 inch stevig materiaal

Doordat de Samsung Galaxy TAB 4 kinderhoes 10.1 inch gemaakt is van het stevige EVA schuim, hoef je niet bang te zijn dat je kindje of Tab gevaar op loopt. De kinderhoes is zo stevig dat het voorkomt dat je tablet scherm en de behuizing beschadigd worden bij een val. Daarnaast is het van een zacht materiaal dus als een kind er tegenaan stoot, kan dat geen kwaad.

Samsung Galaxy TAB 4 kinderhoes 10.1 inch extra bescherming

Kinderen spelen graag met de tab omdat ze er spelletjes op kunnen doen en leuke filmpjes kijken. De kinderhoes valt tevens ook nog een gedeelte over het scherm heen, dus wanneer de Tab op het scherm valt, is je scherm ook beschermd. Voor een langere levensduur van je Tab 4 schaf je een Samsung Galaxy TAB 4 kinderhoes 10.1 inch aan. Zodat je de kinderen er met een gerust hart mee kunt laten spelen.

Wanneer je je bestelling met de favoriete kleur van je zoon of dochter voor 17.00 uur bestelt, wordt het pakketje dezelfde werkdag nog ingepakt. Bestel je voor meer dan € 40,- in onze webshop? Dan zijn de verzendkosten voor de Samsung Galaxy TAB 4 kinderhoes 10.1 inch gratis!

Samsung Galaxy TAB 4 kinderhoes 10.1 inch
Lees meer
Powered by Lightspeed