Samsung Galaxy Tab 4 10.1 inch Autohouder

Kleur

Materiaal

Motief

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 inch Autohouder

Ben je op zoek naar een Samsung Galaxy TAB 4 10.1 inch autohouder? Bij iParts4u ben je aan het juiste adres voor je Samsung Galaxy TAB 4 10.1 inch autohouder.

In de autohouder set zitten een zuignap en een hoofdsteunhouder. Zo kun je de zuignap gebruiken met de Tab 4 als navigatie. En de hoofdsteunhouder is speciaal ontworpen voor bevestiging aan de hoofdsteun. Dan zijn je kids op de achterbank uren zoet met films kijken of een spelletje. Wanneer je veel en lang met de kids in de auto zit, is een Samsung Galaxy TAB 4 10.1 inch autohouder een absolute musthave.

Met de Samung Galaxy TAB 10.1 inch autohouder met zuignap kun je de Tab 4 eenvoudig aan de voorruit bevestigen en gebruiken als landkaart of navigatie systeem.  Of kijk lekker relaxed achterover geleund in de passagiersstoel naar je favoriete film of programma.

Om morgen al van het gemak van de Samsung Galaxy TAB 4 10.1 inch autohouder te profiteren, rond je je bestelling voor 17.00 uur af. Je bestelling wordt dezelfde (werk)dag nog voor je ingepakt, zodat je morgen de kids meteen stil kunt houden met de Samsung Galaxy TAB 4 10.1 inch autohouder. Bij bestelling van minimaal € 40,- is de verzending gratis.  

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 inch Autohouder
Lees meer
Powered by Lightspeed