Samsung Galaxy Tab 4 10.1 inch Accessoire

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 inch Accessoire

Op de Samsung Galaxy TAB 4 10.1 inch kun je makkelijk een filmpje op Youtube kijken en tegelijkertijd een e-mail tikken. Aan de achterzijde van de TAB zit een 3 megapixel camera en zo maak je overal de mooiste foto’s en video’s onderweg. Tevens zit aan de voorzijde ook een camera waarmee je in een handomdraai kunt skypen met een vriend of familielid aan de andere kant van de wereld.

Het beeld van de Galaxy TAB 4 10.1 inch is zo scherp, dat het net lijkt of je tegenover elkaar zit. Met een gewicht van 487 gram is het overbodig om een laptop mee te nemen. Om je kostbare TAB te beschermen tegen krassen en stoten is een Samsung Galaxy TAB 4 10.1 inch accessoire een must!

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 inch Accessoire Kinderhoes

Maak een keuze uit een Samsung Galaxy TAB 4 10.1 inch accessoire uit ons ruime assortiment. De TAB 4 beschikt over een speciale kindermodus, zodat je zoon of dochter prima op de TAB kan spelen. Om je TAB optimaal te beschermen tegen stoten, is een kinderhoes als Samsung Galaxy TAB 4 10.1 inch accessoire een uitkomst! Maak een keuze uit de verschillende soorten kinderhoezen in vele kleuren.

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 inch Accessoire Hoes

Heb je de TAB voornamelijk voor zakelijk gebruik? Maak dan een keuze uit de verschillende kleuren Samsung TAB zakelijke hoezen uit ons assortiment. Doordat het binnenframe net over het scherm valt, is deze nog iets beter beschermd tegen lelijke krassen en stoten. De frontflip bestaat uit verschillende standen, die je kunt dubbel klappen zodat je TAB kan blijven staan.

Om je net aangeschafte en kostbare TAB zo snel en goed mogelijk te beschermen, bestel en betaal je je Samsung Galaxy TAB 4 10.1 inch accessoire voor 17.00 uur en je hebt je accessoire morgen in huis! Als je orderbedrag boven €40,- uitkomt, is de verzending gratis.

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 inch Accessoire
Lees meer
Powered by Lightspeed