Samsung Galaxy Tab 3 10.1 inch Autohouder

Kleur

Materiaal

Motief

Samsung Galaxy Tab 3 10.1 inch Autohouder

Wanneer je een lange reis in het vooruitzicht hebt, is een handige Samsung Galaxy TAB 3 10.1 inch autohouder praktisch om in de auto te hebben. De set bestaat uit een houder, aparte zuignap en een hoofdsteunhouder.

Zo kun je ontspannen op de passagiersstoel naar de TAB 3 kijken met de Samsung Galaxy TAB 3 10.1 inch autohouder met zuignap. Deze maak je gemakkelijk vast aan de voorruit, zodat je je favoriete film kunt bekijken of je gebruikt de Samsung Galaxy TAB 3 10.1 inch autohouder met de Tab 3 als navigatiesysteem.

Wil je de kids op de achterbank urenlang stil houden tijdens de lange autorit? Dan is de Samsung Galaxy TAB 3 10.1 inch met de hoofdsteunhouder een ideale uitvinding! Deze maak gemakkelijk vast aan de hoofdsteun van de rijder- of passagiersstoel. Klik er de Tab 3 in en zo heb je geen last van je kids die elk kwartier vragen of ze er al zijn.

Om rustige autoritjes met de kids op de achterbank te hebben, is de Samsung Galaxy TAB 3 10.1 inch autohouder gemaakt. Bestel je Samsung Galaxy  TAB 3 10.1 inch autohouder voor 17.00 uur en je bestelling wordt de volgende werkdag al geleverd!

Lees meer
Powered by Lightspeed