Licht sensor ALS Programmer iPhone 8/8P/X

Werkt de licht sensor na een scherm reparatie van de iPhone 8, iPhone 8 Plus of iPhone X niet meer? Dit handige apparaatje zorgt ervoor dat licht sensor probleem snel is opgelost!
Beschikbaarheid:
Let op! nog maar 3 stuks op voorraad
Levertijd:
Voor 17u besteld en betaald, dezelfde werkdag verzonden
€99,00
Incl. btw

Licht sensor ALS Programmer iPhone 8/8P/X

Dit apparaatje is jouw maatje als jij een iPhone 8, iPhone 8 Plus of iPhone X scherm reparatie hebt uitgevoerd. Nadat je een iPhone 8, iPhone 8 Plus of iPhone X scherm reparatie hebt uitgevoerd, werkt de omgevingslichtsensor niet meer. Daardoor werkt de functie die de helderheid en kleurtoon van het scherm automatisch aanpast niet meer. De ALS programmer kan scherm IC-gegevens lezen en naar het nieuwe scherm overzetten zodat de omgevingslichtsensor weer werkt!

Gebruik eerst het ‘oude’ scherm van de iPhone 8, iPhone 8 Plus of iPhone X waar je de scherm chipgegevens van wilt lezen. Booten in de chipinterface, aan de linker kant plaats je het ‘oude scherm’ en aan de rechterkant het nieuwe scherm. Druk dan op ‘read’ (dit duurt ongeveer 10 seconden). Druk daarna op ‘write’ waarbij de gegevens naar het nieuwe scherm worden gestuurd (dit duurt ongeveer 5 seconden). Zodra het omzetten compleet is kun je alle twee de schermen los koppelen van de ALS Programmer.

Zodra je de schermen hebt los gekoppeld dien je de sensor flex cable van het oude scherm, op het nieuwe scherm te monteren. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Powered by Lightspeed