iPhone Xs Accessoire

De iPhone Xs is het weer het nieuwe paradepaardje van Apple 2018. Het nieuwe zusje van de iPhone X heeft de naam iPhone Xs gekregen. De iPhone Xs heeft weer een snellere processor en een betere camera. De kleuren van de nieuwe iPhone Xs zijn zwart, wit en goud. De opslagruimtes van de iPhone Xs zijn 64GB, 256GB en een extra model met 512GB.

Camera’s iPhone Xs

Als je graag veel foto’s maakt met jouw iPhone, is de iPhone Xs de ideale uitkomst. Er zit nog steeds een dubbele 12 megapixel camera in de iPhone Xs, maar dankzij allerlei verbeteringen in de software, werkt de camera net iets beter. Zo is nieuw bijvoorbeeld Smart HDR: daarbij kun je tegelijkertijd meerdere foto’s maken met uiteenlopende belichting en instellingen en worden allemaal gecombineerd in één foto!

Beschermende hoesjes

Ook voor de iPhone Xs hebben wij hoesjes in het assortiment. Zeker met al dat glas is het belangrijk om je iPhone Xs goed te beschermen met een mooi hoesje. Er zijn diverse soorten iPhone Xs hoesjes. Opvallende of juist onopvallend die je iPhone wel beschermen, maar het mooie ontwerp intact laten. Bestel je op werkdagen voor 17.00 uur, dan wordt je hoesje dezelfde werkdag nog verzonden en heb je al snel een goede bescherming in de vorm van een iPhone Xs hoesje in huis.

iPhone Xs Accessoire
Lees meer
Powered by Lightspeed