iPhone Xs Max Accessoire

De iPhone Xs Max is samen met de iPhone Xs het weer het nieuwe paradepaardje van Apple 2018. De iPhone Xs Max heeft bijna dezelfde afmetingen gekregen als een iPhone 8 Plus maar heeft wel een fullscreen scherm; maar liefst 6.5 inch!. De iPhone Xs Max heeft weer een snellere processor en een betere camera. De nieuwe iPhone Xs Max is leverbaar in drie kleuren: zwart, zilver en goud. Naast de extra gouden kleur is de iPhone Xs Max nu ook leverbaar in 3 verschillende opslagruimtes: 64GB, 256GB en een extra groot model 512GB.

Dubbele camera achterzijde iPhone Xs Max

Als je graag veel foto’s maakt met jouw iPhone, is de iPhone Xs Max de ideale uitkomst. Er zit nog steeds een dubbele 12 megapixel camera in de iPhone Xs Max, maar dankzij allerlei verbeteringen in de software, werkt de camera net iets beter dan de iPhone X. Zo is nieuw bijvoorbeeld Smart HDR: daarbij kun je tegelijkertijd meerdere foto’s maken met uiteenlopende belichting en instellingen en worden allemaal gecombineerd in één foto!

Beschermende hoesjes iPhone Xs Max

Ook voor de iPhone Xs Max hebben wij hoesjes in het assortiment. Zeker met al dat glas is het belangrijk om je iPhone Xs Max goed te beschermen met een mooi hoesje. Er zijn diverse soorten iPhone Xs Max hoesjes. Opvallende of juist onopvallend die je iPhone wel beschermen, maar het mooie ontwerp intact laten. Is het iPhone Xs Max hoesje op voorraad, bestel op werkdagen voor 17.00 uur, dan wordt je hoesje dezelfde werkdag nog verzonden.

iPhone Xs Max Accessoire
Lees meer
Powered by Lightspeed