iPhone Xr accessoire

De iPhone Xr is is op de markt gekomen als vervaning van de iPhone 8 en iPhone 7. De nieuwe iPhone Xr is net iets groter dan de iPhone Xs en iPhone X. Het scherm van de iPhone Xr is 6.1 inch en de iPhone Xs en iPhone X schermen zijn 5.8 inch. Naast de twee verschillende groottes is het iPhone Xr scherm een LCD (Liquid Retina) en de iPhone Xs en iPhone X hebben een OLED-scherm. Je kunt een keuze maken uit drie verschillende opslagruimtes: 64GB, 128GB of 256GB en verschillende (felle) kleuren behuizing: koraal, geel, blauw, rood, wit en zwart.

Het belangrijkste verschil tussen de iPhone Xr en iPhone Xs/X

Veruit het belangrijkste verschil tussen de twee modellen is het scherm van de iPhone. Het formaat van de iPhone Xr zit net tussen de iPhone Xs en iPhone Xs Max in. Daarnaast is de resolutie iets lager, maar dat betekent niet dat het een slecht scherm is. Volgens Apple heeft de iPhone Xr het beste LCD-scherm dat ze ooit hebben gemaakt. Dit LCD-scherm mist echter wel de 3D touch-functie, die al sinds 2015 beschikbaar is op de nieuwste iPhones.
 

Beschermende hoesjes iPhone Xr accessoire

Uiteraard heeft iParts4u ook de iPhone Xr accessoires in haar assortiment. Zeker met al dat glas waar de iPhone Xr van is gemaakt is het belangrijk om je iPhone Xr goed te beschermen met een mooie iPhone Xr accessoire. Opvallende of juist onopvallend die je iPhone wil beschermen, maar het mooie ontwerp van de iPhone Xr intact laten.

Bestel je op werkdagen voor 17.00 uur, dan wordt je iPhone Xr accessoire dezelfde werkdag nog verzonden en heb je snel een goede bescherming in de vorm van een iPhone Xr hoesje in huis.

iPhone Xr accessoire
Lees meer
Powered by Lightspeed