iPhone X Oplader

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone X oplader

Met een lege batterij kom je niet ver met je smartphone. Zorg dat je de juiste iPhone X oplader in je bezit hebt, samen met een lightning kabel met MFi keurmerk.
smartphone met een lege batterij is wel het laatste dat je kunt gebruiken. Wanneer je beschikt over de juiste iPhone X oplader ben je in staat je iPhone altijd op te laden zodat je nooit met een lege batterij komt te staan. 

Snel laden met 10W iPhoneX8 oplader

Uiteraard vind je in onze webshop eenzelfde iPhone X oplader als die bij je iPhone wordt geleverd. Erg handig om meer dan een iPhone X oplader te hebben, zodat je er een kunt achterlaten op kantoor, op de beneden- en bovenverdieping of bij je vriend of vriendin. 

Om je iPhone X razendsnel op te laden, gebruik je dezelfde oplader als die bij je iPad zit. Deze oplader is prima te gebruiken als iPhone X oplader en vermindert de oplaadduur aanzienlijk. Voor slechts een paar euro heb je zo’n vliegensvlugge oplader in huis.

Oplader voor in de auto

Een autolader voor je iPhone X past in de 12V aansluiting en is perfect in staat je iPhone X van nieuwe energie te voorzien. Wanneer je kiest voor een dual iPhone X oplader voor in de auto kun je zelfs twee apparaten tegelijkertijd opladen in de tijd dat jij je kilometers achter het stuur aflegt. iPhone X oplader met een MFi keurmerk.

In onze webshop zijn ook iPhone X opladers voor in de auto verkrijgbaar die beschikken over een MFi (Made For iPhone) keurmerk. Bij deze iPhone X opladers voor in de auto kun je er zeker van zijn dat deze altijd blijft werken, ook na een update van de iOS software. 

Bestel je een iPhone X oplader in combinatie met andere handige en mooie producten voor de iPhone X en komt het totaalbedrag boven de 40 euro dan is de verzending van al je artikelen gratis. Bovendien dragen wij er zorg voor dat de iPhone X oplader, net als alle andere artikelen, die je bij ons voor 17.00 uur hebt besteld  zo snel mogelijk bij je op de deurmat liggen.  

iPhone X Oplader
Lees meer
Powered by Lightspeed