iPhone X Kabels

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone X Kabels

Standaard iPhone X kabels zijn net te kort als je iPhone op de bank of tafel legt en dan je lader in het stopcontact wil stoppen. Erg onhandig maar eenvoudig op te lossen. In ons assortiment vind je lightning kabels met MFi licentie tot wel 2 meter. Handig als je je iPhone ergens anders in huis of op kantoor wilt opladen.

Een extra kabel

Wanneer je meerdere Apple apparaten in huis of kantoor hebt, is het niet verkeerd om ook extra kabels bij de hand te hebben. Je kunt meerdere apparaten tegelijkertijd opladen, zodat je de iPhone X oplader niet steeds met je mee te nemen. Voortaan heb je op meerdere locaties een oplaadmogelijkheid tot je beschikking. Een ongemak van kabels is dat ze altijd in de war raken. Tegenwoordig heb je een kabel die gevlochten is, zodat deze lightning kabel niet meer in de war kan raken.

iPhone X Kabels Apple Made For iPhone

In onze webshop verkopen we lightning kabels voorzien van het Apple made for iPhone (MFi) keurmerk die de originele Apple Lightning chip hebben. "Made for iPhone" betekent dat een elektronisch accessoire speciaal is ontworpen voor de iPhone. Daarnaast is het product door de ontwikkelaar gecertificeerd en voldoet aan de Apple-prestatiestandaarden.

Bestel je iPhone 6S kabels vandaag nog voor 17.00 uur, dan heb je je bestelling de volgende werkdag al in huis!

iPhone X Kabels
Lees meer
Powered by Lightspeed