iPhone X Hardcase

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone X Hardcase 

Met een iPhone X hardcase om je toestel zorg je voor een stevige bescherming voor je iPhone. Een hardcase zit altijd stevig vast om je smartphone. Meestal zijn hardcases gemaakt van kunststof of van kunststof met siliconen randen. Elke iPhone X hardcase heeft een uitgebreide beschrijving met duidelijke foto’s. Zo kun je de perfecte hardcase voor jou en je iPhone kiezen.

Stevige hardcases

Een hardcase voor je iPhone X is gemaakt van stevig materiaal. Daarom is een hardcase ideaal om je iPhone te beschermen tegen krassen van sleutels die je samen met je iPhone in je tas bewaart. Het zou jammer zijn als je iPhone X lelijke krassen oploopt terwijl je met een goede hardcase dat kunt voorkomen.

Diverse soorten hardcases

Er zijn al veel verschillende hardcases voor de iPhone X in omloop. En de keuze zal nog veel groter worden. De iPhone X hardcases zijn verkrijgbaar in diverse kleuren met verschillende motiefjes of gewoon effen. Vind een hardcase passend bij je outfit en je iPhone X.

Bestel je hardcase of bumper case met een harde case voor 17.00 uur op werkdagen, dan zorgen wij dat je je iPhone X bumper zo snel mogelijk in huis hebt.

iPhone X Hardcase
Lees meer
Powered by Lightspeed