iPhone X Bumper

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone X Bumper 

Ook voor de iPhone X hebben wij een passende iPhone X bumper in het up-to-date assortiment van iParts4u. De bumper voor je smartphone bestaat al sinds de eerste iPhones. Het blijft een populair item om je iPhone te beschermen. Daarom is er altijd wel een iPhone bumper die op jouw iPhone past. 

Goede bescherming 

Een iPhone X bumper biedt bescherming aan het belangrijkste onderdeel van je iPhone X. Je wilt natuurlijk niet dat de behuizing van je iPhone beschadigd raakt. Een iPhone X bumper beschermt juist de behuizing van je smartphone tegen krassen, stoten en deuken. Daarom is een stevig bumper case juist zo populair en eigenlijk ook onmisbaar. 

Onopvallende iPhone X bumper 

Natuurlijk wil je het mooie, unieke uiterlijk van je iPhone X behouden. Je wilt zo min mogelijk poespas aan je iPhone X, dat begrijpen wij van iParts4u prima! Met een bumper speciaal voor je iPhone X bescherm je het meest belangrijke onderdeel van je smartphone. En tegelijk verander je weinig aan het uiterlijk van je iPhone X. 

Verschillende bumper cases 

De stevige bescherming van een bumper is het belangrijkste eraan. Daarnaast doet het uiterlijk er natuurlijk ook toe. De bumpers zijn verkrijgbaar in dezelfde kleur als je toestel of juist een heel andere opvallende kleur. Het oog wil tenslotte ook wat. Zo kun je je iPhone X wat persoonlijker maken. Er zijn ook veel andere iPhone X hoesjes in ons assortiment waarvoor je kunt kiezen.

Eenvoudig bestellen 

Kies de bumper die het beste bij jou en je iPhone X past. De uitgebreide omschrijving en foto’s maken de keuze makkelijker. Als je op werkdagen voor 17.00 uur bestelt, mag je je iPhone X bumper de volgende werkdag al thuis verwachten.

iPhone X Bumper
Lees meer
Powered by Lightspeed