iPhone X Gereedschap

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone X Gereedschap

Kies het juist gereedschap voor reparatie van je iPhone X. Bij iParts4u vind je verschillende soorten gereedschap voor diverse reparaties. Zo kun je de onderdelen van de iPhone X netjes en goed vervangen. Vind het meest handige iPhone X gereedschap om je toestel te repareren.

Schroevendraaiers voor de iPhone X

Ook in de iPhone X zitten ontzettend veel schroefjes om de diverse onderdelen op zijn plek te houden. Gebruik altijd de juiste schroevendraaiers bij het vervangen van onderdelen. Wanneer je regelmatig onderdelen van een iPhone X vervangt, is het handig om te kiezen voor een iPhone schroevendraaier set 5 in 1. Door de diverse magnetische bitjes die bij dit iPhone gereedschap worden geleverd, kun je diverse soorten schroevendraaiers creëren die allemaal van pas kunnen komen als iPhone X gereedschap. 

Terug naar oude tijden met het juiste iPhone X gereedschap

Wanneer je huidige smartphone wordt gerepareerd met het juiste iPhone X gereedschap ben je misschien tijdelijk even niet bereikbaar op dit toestel. Om toch bereikbaar te blijven, wil je misschien gebruik maken van een ouder type toestel dat je nog ergens in een la of kast hebt liggen. Bijvoorbeeld de iPhone 4/4S. Deze oudere toestellen maken gebruik van een Micro Sim terwijl de nieuwe toestellen inmiddels gebruik maken van een Nano Sim. Om je nano sim tijdelijk om te toveren naar een mciro sim maak je gebruik van de Nano Sim Adapter & Micro Sim Adapter Set. 

Kijk rustig rond in de webshop, want uiteraard vind je daar nog meer handig en goed gereedschap. Denk bijvoorbeeld aan een iSesamo opener. iPhone gereedschap om je toestel goed en veilig open te kunnen maken.

Voor al het iPhone X gereedschap dat je vindt bij iParts4u geldt dat je het de volgende werkdag al in huis mag verwachten wanneer je het iPhone X gereedschap vandaag voor 17.00 uur hebt besteld.

Lees meer
Powered by Lightspeed