iPhone X Accessoire

iPhone X Accessoire

De iPhone X (spreek uit als ‘tien’) is ontworpen naar aanleiding van het 10-jarige jubileum van de iPhone in 2017. Het is een compleet vernieuwde iPhone en verkrijgbaar in diverse kleuren met spiegeleffect. De kleuren zijn spacegrijs en zilver, beiden met een zwart scherm. De opslagruimte van de iPhone X is 64GB of 256GB.

Super retina scherm iPhone X

De glazen behuizing van de iPhone X doet denken aan de iPhone 4. Al ziet de iPhone X er weer een heel stuk moderner uit. Het OLED scherm is energiezuinig, heeft een beter contrast en extra diepe zwarttinten. Deze nieuwe scherm heeft een oppervlak van 5.8 inch. En loopt door tot de randen.

De belangrijkste vernieuwing van de iPhone X is gezichtsherkenning in plaats van Touch ID. Er zit een geavanceerde 3D camera in de iPhone die ook diepte kan inschatten en op die manier het gezicht op structuur kan beoordelen. Om deze technologie ook in het donker te kunnen gebruiken, gebruik je infrarood. Touch ID sneuvelt helemaal en er komt een Dock onderin het scherm, net als bij de iMac en het MacBook. Dit Dock kun je met swipen bedienen.

Beschermende hoesjes voor de iPhone X

Ook voor de iPhone X hebben wij hoesjes in het assortiment. Zeker met al dat glas is het belangrijk om je iPhone X goed te beschermen met een mooi hoesje. Er zijn diverse soorten hoesjes. Opvallende of juist onopvallend die je iPhone wel beschermen, maar het mooie ontwerp intact laten. Bestel je op werkdagen voor 17.00 uur, dan wordt je hoesje dezelfde werkdag nog verzonden en heb je al snel een goede bescherming in de vorm van een iPhone X hoesje in huis.

iPhone X Accessoire
Lees meer
Powered by Lightspeed